Internetom sa šíri fotografia Pellegriniho z nemocnie. Odkazuje, som v poriadku
27 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Na sociálnych sieťach kouje fotografia Petra Pellegriniho, ktorý leží na nemocničnom lôžku. Množstvo ľudí sa pýta čo sa stalo, a tak predseda Národnej rady Slovenskej republiky dáva veci na pravú mieru.

Pellegrini je v poriadku

Na sociálnej sieti sa rýchlosťou blesku šíri fotografia šéfa strany Hlas- SD Petra Pellegriniho z nemocnice. Zachytáva, ako leží na nemocničnom lôžku. Fotografia však pochádza ešte z roku 2020. Vtedy uviedol, že najnevhodnejšej chvíli ho zradilo zdravie. "Posledné dva týždne som sa trápil s rozsiahlou infekciou, no snažil som sa napriek tomu v tejto hektickej dobe ďalej pracovať. V piatok som ešte absolvoval rýchlu cestu do Bruselu na dôležité rokovanie k rozpočtu Európskej únie. Žiaľ, všetko si to vypýtalo svoju daň a od včera večera som hospitalizovaný v bratislavskej nemocnici," uviedol na margo zdravotných problémov.
 

 

Zdroj: FB
Tentokrát chorý nie je

K fotografii sa vyjadril aj samotný predseda parlamentu na sociálnej sieti. "Priatelia, od mnohých z vás mi chodia správy s prianím skorého uzdravenia. Vraj som chorý a ležím v nemocnici. Chcem vám povedať, že v tomto prípade ide, chvalabohu, o hoax. Som fit a práve teraz skladám vláčikovú dráhu. Ďakujem, že na mňa myslíte".

ČIERNE NA BIELOM: V dôveryhodnosti predbehli Šimečku aj Danko s Borisom Kollárom!
Napriek opozičným protestom sa hlas ľudu prekričať nedá. Prieskum agentúry SANEP má jasného víťaza a tým je súčasná koalícia. Najdôveryhodnejším politikom je opäť Pellegrini, koalícia by získala ústavnú väčšinu Web televízie TA3 informoval, že... Čítať ďalej
26 | 12 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik