Brutálny NÁKLAD Z. Kollára k hnutiu Sme rodina. Informácie vás DOSTANÚ (VIDEO+GALÉRIA)
27 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Pri videách Zoroslava Kollára, ktoré začína pozdravom „Ahoj Boris,“ sme si už zvykli na fakt, že sa z nich vysypú kilá špiny, ktorú má za nechtami Boris Kollár (Sme rodina), ale aj jeho blízki spolupracovníci. Inak tomu nie je ani video, v ktorom bývalého predsedu parlamentu zdraví po jedenásty krát. Okrem tradičných neveľmi vábnych nahliadnutí do súkromia Zoroslav Kollár ponúka aj zaujímavé informácie o vzdelaní, či bezpečnostných previerkach pre ľudí, spriaznených s Borisom Kollárom.

Zoroslav Kollár si myslí, že jeho menovec a jeho spolupracovníci sú dôstojnými nasledovníkmi legendárneho Alibabu a jeho 40-tich zbojníkov.

Kým sa však venuje „zbojníčeniu“, divák sa z videoukážok dozvie, ako vyzerajú tri fázy vzťahu Borisa Kollára – od fascinácie, cez konzumáciu až po frustráciu, kde už v prípade politika padajú veľmi vulgárne pomenovania.

Kollár s Kollárom (možno aj) o Kollárovi (VIDEO)
Priezvisko Kollár patrí na Slovensku medzi najfrekventovanejšie. Preto nečudo, že ho nosia aj verejne známe osobnosti. Okrem šoubiznisu, kde sa ich pár vyskytuje, v posledných rokoch zaujali svojimi videami a aktivitami dvaja ľudia. Jeden, z... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Eka Balašková

Žena, o ktorej bola prvá ukážka bola Hedviga Machajová, toho času ešte stále riaditeľka Národného inšpektorátu práce. Do funkcie ju menoval v máji 2020 vtedajší minister práce, soc. vecí a rodiny Milan Krajniak. Matovičova vláda síce nastúpila už v marci, no s pani Machajovou bol problém.

Nespĺňala kritérium vzdelania. O expresne rýchly titul sa postaral dubnický technický inštitút. So vzdelaním si ale v Sme rodina nikdy starosti nerobili, viď pani Krištúfkovú, či samotného Borisa Kollára. „Podľa mňa ani nevedia, ako vyzerá budova školy v Skalici, kde údajne študovali,“ hovorí Zoroslav Kollár.

U nás sa doklad o ukončení VŠ štúdia dá kúpiť
U nás sa doklad o ukončení VŠ štúdia dá kúpiť
YouTube / Zoroslav Kollár
Dôkazom toho je aj pani Hedviga Machajová
Dôkazom toho je aj pani Hedviga Machajová
YouTube / Zoroslav Kollár
Skutočný problém pani Machajovej nebol kúpený titul
Skutočný problém pani Machajovej nebol kúpený titul
YouTube / Zoroslav Kollár
Bol ním právoplatný rozsudok vo veciach úverového podvodu a krivej výpovede
Bol ním právoplatný rozsudok vo veciach úverového podvodu a krivej výpovede
YouTube / Zoroslav Kollár
U nás sa doklad o ukončení VŠ štúdia dá kúpiť
Dôkazom toho je aj pani Hedviga Machajová
Skutočný problém pani Machajovej nebol kúpený titul
Bol ním právoplatný rozsudok vo veciach úverového podvodu a krivej výpovede

Skutočným problémom pani Machajovej bolo, že bola právoplatne odsúdená. To však vybavil Milan Krajniak – rovnako, ako u Daniela Lipšica. Machajová požiadala o zahladenie odsúdenia a bolo po probléme. Skutok ekonomickej kriminality sa však stal a pán Krajniak s ním nemal problém.

Pozdrav Borisovi Kollárovi č.10
Zoroslav Kollár zverejnil ďalší pozdrav Borisovi Kollárovi, šéfovi hnutia Sme rodina. Zdá sa, ako hovorí: "...chlapci z Račianskej budú mať prácu". "Sviňa je podľa Zoroslava Kollára úplne iný živočíšny druh, ako človek," je tiež veta, ktorá... Čítať ďalej
22 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

„Takáto čestná vláda to bola a takýto čestný a spravodlivý bol pán Krajniak, ortodoxný katolík, veriaci v Boha,“ konštatuje Kollár. Za zhruba rok vzniklo niekoľko Machajovej nahrávok, ktoré Zoroslav Kollár vo videu prezentoval a pripomína, že za tie pomaly štyri roky je to skutočne len ten povestný vrchol ľadovca. Upozorňuje preto ministra Erika Tomáša (Hlas-SD), že Machajová je na Inšpektoráte práce stále riaditeľkou.

Milan Krajniak je podľa Zoroslava Kollára ešte horší, ako mnohí iní politici.

„Ste neskutočný farizej. Celý život sa hráte na riadneho katolíka a pritom stále prekračujete ľudské, aj právne normy správania,“ prihovára sa Kollár Krajniakovi a pripomína niekoľko verejne známych prehreškov od kauzy Gorila, až po boj za straníckeho šéfa a jeho zvrátený spôsob života. Zoroslav Kollár preto sľubuje, že na tohto pána má množstvo kompromitujúceho materiálu.

Nostradamovo proroctvo pre rok 2024: DRŽTE SI KLOBÚKY, PÔJDEME Z KOPCA! (VIDEO)
Držte si klobúky, vážení, pôjdeme z kopca! Asi tak by sa dalo charakterizovať Nostradamovo proroctvo pre budúci rok. Európe to hrozí doslova, pretože podľa tohto astrológa práve náš kontinent čaká v roku 2024 úpadok a s ním spojené veľké ekonomické... Čítať ďalej
26 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik