VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2024
31 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Google všetko vie! A nie len vie, ale aj prezradí. AI (artifical inteligence/umelá inteligencia) pre vás vytvorila horoskop pre nadchádzajúci rok. Redakcia preto rozhodne neručí za to, ako sa bude v roku 2024 odvíjať váš život. Každopádne budeme radi, ak nám v komentári zanecháte svoj názor na „predpoveď“ umelej inteligencie. Takže nájdite svoje znamenie – s úsmevom.

Vodnár – rok zmien a nových začiatkov

Rok 2024 bude pre vodnára rokom piateľstva a tímovej spolupráce. Ak chce toto prirodzene introvertné znamenie dosiahnuť svoje ciele, bude v roku 2024 nútení spolupracovať, čo pre introverta nebude jednoduché.

Aplikácia Bard Vodnárom predpovedá, že v prvej polovici roka im „pôjde karta“. V lete však môže prísť ku konfliktom a nedorozumeniam, preto by si mali strážiť dobré vzťahy s tými, na ktorých im záleží. Druhá polovica roka bude priaznivá pre ich osobné ciele a môžu ju využiť pre rast v kariére, prípadne v osobnom živote.

Ryby – nebojte sa riskovať

V roku 2024 budú môcť ľudia v znamení rýb využiť svoju prirodzenú empatiu a intuíciu využiť na pomoc druhým, ale aj na vlastné napredovanie.

V prvých mesiacoch roka ich zamestnajú staré záležitosti, ktoré bude treba uzavrieť. Pre ryby to môže byť veľmi náročné obdobie, ale je veľmi dôležité pre to, aby mohli pokračovať „s čistou hlavou“. Druhá polovica roka im vďaka tomu môže priniesť aj pracovný rast – povýšenie, prípadne vlastné podnikanie.

NÁŠĽAPNÉ MÍNY Matovičovho a Hegerovho vládnutia
Čo by sa už nemalo opakovať? Matovičovo-Hegerova vláda pripravila pre finančné hospodárenie budúcej vlády pasce, ktoré už v roku 2023 takmer strojnásobili deficit verejných financií v porovnaní s rokom 2022. Uviedla to v analýze pre denník Pravda... Čítať ďalej
31 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Baran – sústreďte sa na vzťahy

Ľudia v znamení barana sa vyznačujú vodcovskými sklonmi. To by mohli využiť vo svoj prospech, no mali by si podľa umelej inteligencie dávať pozor na možné sklony k manipulatívnosti. Ak vie toto ovládnuť, čaká ho príjemný rok

V prvom polroku sa baranom môžu začať črtať nové vzťahy. Impulzívna povaha Baranovi však môže niektoré aj zmariť, čo sa vykryštalizuje v druhej polovici roka. Nemal by však zabúdať ani na rozvíjanie starších kontaktov, tie mu môžu byť v ťažkých časoch veľmi prospešné.

Býk – nezanedbávajte kondíciu

Ľudia narodení v tomto znamení sú povestní tým, že milujú pôžitok a stabilitu. No a práve tieto vlastnosti môžu využiť vo svoj prospech. Tým, že sami sú pôžitkári, doprajú aj svojim najbližším, ktorí sa v ich blízkosti môžu cítiť bezpečne a pokojne.

Prvá polovica roka 2024 podľa AI býka „donúti“ k rozvoju. Prídu nové výzvy, možno menšie zdravotné problémy, skrátka niečo, čo ho donúti prekonať svoju pôžitkársku, miestami lenivú povahu a pracovať na sebe. Leto si vďaka prijatým výzvam užije podľa svojich predstáv a jeseň prinesie možnú zmenu v osobnom živote.

Blíženci – prechádzka ružovou záhradou

Mohlo by sa zdať, že ľuďom v tomto znamení vyjde počas roka všetko, na čo siahnu. Aby to však nebolo také jednoduché, umelá inteligencia ich varuje pred tým, aby „zaspali na vavrínoch“. Výzvy a nejaké tie zmeny sa nevyhnú ani im.

V prvej polovici roka si budú užívať to, na čom pracovali v závere roka 2023. Môžu sa vyčistiť vzťahy, prípadne vyriešia dlhšie sa ťahajúci pracovný problém. V druhej polovici roka však príde väčšia zmena. Možno nový partner, možno vás práca donúti zmeniť bydlisko. Zmien sa ale netreba báť, vždy je tu možnosť napraviť svoje nesprávne kroky.

ZÚFALCI ROKU 2023 - okyptená vláda Eduarda Hegera i tzv. experti prezidentky Čaputovej
Kto si čo v politike navaril, to si aj zjedol. Moc v roku 2023 chutila! Vzletný názov brilantnej novely Ladislava Mňačka Ako chutí moc pozná asi každý. Trefne pomenováva praktiky komunistického funkcionára. No dnes sa hodí na nejedného politika v... Čítať ďalej
31 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Rak – čas na harmonizáciu života

Umelá inteligencia tvrdí, že ľudia narodení v tomto znamení si v roku 2024 si zharmonizujú život. Harmónia, rodina a žiadne konflikty – to je to, čo ľudia narodení v tomto znamení potrebujú. A adekvátne k tomu aj pôsobia na svojich najbližších, ktorým vedia vytvoriť láskavý domov.

Rak je známy aj svojou nekonfliktnou, taktnou povahou, čo mu môže byť v prvej polovici roka aj na škodu. Prvá polovica roka mu prinesie udalosť, ktorá ho „prinúti“ objaviť v sebe aj kúsok dobrodruha, bude musieť zabojovať o svoje „miesto pod Slnkom“. V druhej polovici roka sa podarí veľa vecí, ak sa oprie o rodinu, v ktorej sa doslova vidí.

Lev – trénuj trpezlivosť

Ľudia narodení v tomto ohnivom znamení sú vynikajúci vodcovia. Rozhodne však neoplývajú trpezlivosťou a tá im bude v roku 2024 chýbať. S tým treba niečo robiť. Pomôcť môže dobrá spoločnosť, ktorá vás bude k trpezlivosti motivovať tým, že každý bude pracovať na svojich slabostiach.

Finančne levy čaká dobrý rok. Ak, samozrejme, nepodľahnú rozšafnosti. Tá ich môže v druhej polovici roka priviesť do situácie, kedy budú nútení výrazne obmedziť svoje výdavky týkajúce sa hlavne ich štedrosti voči iným. Je tu však prvá polovica roka, ktorá levovi dovolí urobiť si akú-takú rezervu, vďaka ktorej prežije aj „finančné suchoty“.

Panna – nuda jej prekážať nebude

Panny majú vo hviezdach podľa AI pokojný budúci rok. To, čo by sa mohlo levovi, či baranovi zdať, ako nekonečná nuda, si bude panna užívať. Aj preto, lebo má za sebou turbulentný rok 2023. Ľudí v tomto znamení preto budeme stretávať s úsmevom na tvári.

Prvá polovica roka sa u panien bude niesť v znamení spokojnosti z poriadku, ktorý si v živote urobili. Treba pamätať na to, že v druhom polroku sa môžu prejaviť následky zo zbytočných sporov, ktoré budú mať korene ešte niekedy v začiatku roka. Podľa AI sa preto netreba zaoberať malichernosťami, z ktorých môžu vyrásť konflikty, ktoré nikam nepovedú.

Váhy – toto bude váš rok

Váhy sú znamenie, ktoré sa veľmi dlho rozhoduje a nad všetkým „špekuluje“. A práve toto mu v uplynulom roku dalo čas na premýšľanie nad každým krokom, čo sa v budúcom roku váham veľmi vyplatí hlavne v oblasti kariéry.

V prvom polroku sa váhy dostanú pred veľkú zmenu vo vzťahu. Do ich života by sa podľa AI mal dostať niekto, kvôli ktorému sa budú rozhodovať aj nad možnosťou ukončiť dlhodobý vzťah. Váhy však ostanú verné svojej rozjímavosti a nakoniec sa rozhodnú správne. V druhom polroku si budú užívať ovocie tejto zmeny – či už to bude oživenie dlhoročného vzťahu, alebo búrlivé emócie v tom novom.

R. Kaliňák: NEDOVOLÍME ABY PROGRESÍVNA OPOZÍCIA V BOJI ZA LIPŠICA OBETOVALA AJ SLOVENSKO! (VIDEO)
Vďaka opozícii o Úrade špeciálnej prokuratúry počúvame, ako o jedinej našej záchrane pred mafiou. „Ak však náhodou skončí váš prípad na špeciálnej prokuratúre, pripravte sa, že jediný na koho sa budú pýtať je Fico, Pellegrini či Gašpar. Týmto... Čítať ďalej
31 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Škorpión – oprite sa o blízkych

Ľudia narodení v tomto znamení počas budúceho roka dostanú podľa AI lekciu v oblasti vzťahov s najbližšími. Hoci sa od nich veľmi bude chcieť odpútať, udalosti počas roka mu ukážu, aká potrebná je aj pre človeka túžiaceho po nezávislosti rodina.

V prvej polovici roka si treba dať pozor na vlastnú náladovosť – výkyvy nálad vám môžu pripraviť veľmi náročné chvíle. Nie každý je ochotný „donekonečna“ akceptovať vaše emočné výbuchy. Druhá polovica roka by mohla priniesť upokojenie, ale aj finančný zisk, možno odmeny a možno výhru v športke.

Strelec – rok dobrodružstiev

Ľuďom v tomto znamení umelá inteligencia „predpovedá“ rok plný zmien v každej oblasti. Čo sa bude v januári javiť ako dobrý nápad, vo februári padne. Dôležité je vziať to z toho lepšieho konca a nepodľahnúť  skepse, ktorá duševnej pohode nepomáha.

V prvej polovici roka sa strelci dostanú často do situácií, pri ktorých zvládnutí budú musieť pracovať na svojom sebavedomí. Mohol by to byť zaujímavý nový vzťah. Netreba však zanedbávať ani rodinu – súrodencov, rodičov, blízkych. Ani s pozornosťami pre nich to však nepreháňajte, môže ich to unaviť a v druhom polroku vám nechtiac dajú pocítiť, že je toho už priveľa.

Kozorožec – kľukatá cesta budúcim rokom

O ľuďoch v znamení kozorožca si umelá inteligencia myslí, že v budúcom roku ich čaká veľa práce, ktorá prinesie úspech. A to sa týka každej oblasti – každý úspech si bude kozorožec musieť doslova vydrieť a nič nedostane zadarmo.

V prvom polroku sa myšlienky kozorožca sústredia na jednu veľkú vec. Môže to byť príprava oslavy životného jubilea niekoho z blízkych, možno veľká rodinná akcia, prípadne stretávka zo školy pri príležitosti okrúhleho výročia. V druhom polroku sa enormné vyťaženie môže podpísať na zdraví, čo môže vyústiť až do operačného zákroku. To však bude čosi ako „znamenie“, že treba spomaliť.

V roku 2023 sa zákopová vojna v štýle PRVEJ SVETOVEJ VOJNY vrátila do Európy na Ukrajine
Rok sa začal optimizmom v súvislosti s ukrajinskou „jarnou protiofenzívou“, ale skončil sa všeobecným uznaním, že konflikt sa zvrhol do statickej zákopovej vojny, ktorá bola naposledy zaznamenaná pred storočím. A ktorá, bez technologického alebo... Čítať ďalej
31 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni