Nostradamovo proroctvo pre rok 2024: DRŽTE SI KLOBÚKY, PÔJDEME Z KOPCA! (VIDEO)
26 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Držte si klobúky, vážení, pôjdeme z kopca! Asi tak by sa dalo charakterizovať Nostradamovo proroctvo pre budúci rok. Európe to hrozí doslova, pretože podľa tohto astrológa práve náš kontinent čaká v roku 2024 úpadok a s ním spojené veľké ekonomické zmeny. Polepší si India a vraj aj nejakí tí mimozemšťania sa tu mihnú.

Pravda, či výmysel?

Francúzsky lekár a astronóm Michel de Nostredame sa narodil v roku 1503. Predpovede do budúcnosti písal v štvorveršiach a aby to nebolo také jednoduché, v jazyku skombinovanom z francúzštiny, taliančiny, španielčiny a hebrejčiny. Youtobový kanál „Inspirace duše“ hovorí, že Nostradamus pre rok 2024 predpovedal aj objav novej kométy. Tá symbolizuje príchod početných zemetrasení a erupcií sopiek.

Európa v úpadku, India v raste

Nostradamus tiež hovorí o tom, že prosperita štátov západnej Európy sa bude stále zmenšovať. To prinesie občianske nepokoje. Európania budú svoj hmotný úpadok znášať stále horšie a tak prídu aj sociálne nepokoje. Nuda nás teda rozhodne nečaká.

Naproti tomu India, ktorá je považovaná za rozvojovú krajinu, začne podľa Nostradama získavať vplyv. Čaká ju ekonomický rast a to zmení globálny finančný svet.

Koniec centralizovaných mien?

Už v tomto roku sú náznaky nedôvery mnohých ľudí voči centralizovaným digitálnym menám. Tie nám síce poskytujú veľké možnosti, no majú aj nástrahy. Podľa Nostradama ale prichádza doba nových foriem bohatstva a tie zmenia súčasné vzory.

V roku 2024 vraj ľudstvo oficiálne nadviaže kontakt s mimozemskou civilizáciou. 

POVERY, kúzla, čaro Vianoc! Akoby čas ani neexistoval
Najkrajšie sviatky v roku sa odjakživa spájali s rôznymi poverami. Čaro Vianoc je proste kúzelné a tak okrem toho, že sú sviatkami pokoja a pohody , spájajú nás pupočnou šnúrou s našimi predkami . Akoby čas ani neexistoval. Najobľúbenejšia bola... Čítať ďalej
25 | 12 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik