TRAGICKÝ KONIEC PÁTRANIA! Ide už o PIATEHO mŕtveho v TOMTO regióne za pár dní (FOTO)
26 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Pátracie tímy si naplno neoddýchnu ani cez sviatočné dni. Žiaľ, nie všetky pátracie akcie mali pozitívny koniec. Dávida (†39) z Prešova, ktorý zmizol deň pred Štedrým dňom, našli neskoro. Na východe je to v krátkom čase už piata nezvestná osoba, ktorú našli bez známok života, informuje portál zoznam.sk.

Pátranie po nezvestnom mužovi oficiálne vyhlásili prešovskí policajti na Štedrý deň. Na Prvý sviatok vianočný na pomoc prizvali aj Pátrací Tím Východ. 

“Boli sme požiadaní o pomoc pri pátraní po nezvestnom Davidovi, ktorý v sobotu odišiel z domu a nikomu sa neozval. Následným preverovaním sme sa presunuli na posledné miesto, kde ho videli,” priblížili priebeh pátracej akcie.

Zdroj: FB/Pátrací Tím Východ, Polícia SR

“Nezvestný bol nájdený, žiaľ, už neskoro. Ihneď na miesto boli privolané záchranné zložky,” konštatoval pátrací tím smutnú správu včera (25.12) večer. 

“Chlapci, ďakujem vám za vašu pomoc, ochotu aj v tento vianočný čas, síce našli sme ho už neskoro, ale môžeme sa s ním dôstojne rozlúčiť,” poďakoval pátraciemu tímu Peter.

 

Zdroj: FB/Pátrací Tím Východ

Na východe v krátkom čase našli 5 nezvestných mŕtvych

Za posledné dva týždne ide už piatu nezvestnú osobu z východu Slovenska, ktorú našli bez známok života. Od polovice decembra tragický koniec pátrania v Prešovskom a Košickom kraji oznámili pri troch mužoch a jednej žene.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

POZOR! Celé týždne môžeme zostať BEZ INTERNETU! Rúti sa na nás hotová KATASTROFA
V posledných rokoch je vznik rôznych prírodných pohrôm a katastrof čoraz bežnejší. Už čoskoro by sme mali čeliť ďalšiemu nebezpečenstvu, v dôsledku ktorého môžeme prísť o internet na celé týždne. Ako by sme to vôbec zvládli? Na túto situáciu ako... Čítať ďalej
26 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik