TERAZ JE RAD NA MNE! Aj také vyhrážky počuť v Prahe
26 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Tragédia v Českej republike ešte neskončila. Má svoje pokračovanie. Tragédiou totiž je, že sa nájdu ľudia, ktorí vraždenie schvaľujú a sami sa vyhrážajú nevinným obetiam. Policajti len za včerajší deň riešili ďalších sedem prípadov nebezpečného vyhrážania či schvaľovania útokov na Filozofickú fakultu Karlovej univerzity, informujú české Parlamentní Listy.

Tragédia, ktorá nemá obdobu 

Tragédia, ku ktorej došlo na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej, nemá v Českej republike obdobu. 24 ročný študent fakulty zastrelil 14 ľudí a následne spáchal samovraždu. Ešte predtým stihol zabiť svojho otca a jeho obeťou sa stal aj mladý otec a jeho dvojmesačná dcérka , ktorých zákerne zabil v Klánovickom lese.

Ďalšie prípady nebezpečného vyhrážania

„Len za včerajšok pražskí kriminalisti riešili ďalších 7 prípadov nebezpečného vyhrážania alebo schvaľovania útoku na FF UK. Prevažná väčšina týchto hrdinov už bola ustanovená,“ uviedli policajti na sociálnej sieti X.

Polícia ďakuje médiám, ktoré nebudujú kult masového vraha

Polícia zároveň poďakovala všetkým médiám, ktoré sa nepodieľajú na budovaní kultu masového vraha. Tých ostatných žiadajú o striedmosť. Zvýšené policajné opatrenia v Českej republike budú trvať prinajmenšom do 1. januára. 

Ľudia majú veľké srdcia. Dokazuje to aj zbierka pre pozostalých obetí z Česka
15.decembra došlo v Klánovickom lese k dvojnásobnej vražde. Obeťou šialeného strelca sa stal mladý otec a jeho dvojmesačná dcérka. V takýchto chvíľach ľudia vždy ukážu súdržnosť a ochotu pomôcť. Dôkazom je aj verejná zbierka na pomoc pozostalým.... Čítať ďalej
26 | 12 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik