OBROVSKÁ TRAGÉDIA: Mladučký HASIČ Matúš sa už domov NEVRÁTI! Mrazivé DETAILY nešťastia (FOTO)
26 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Zbytočne vyhasol život mladíka, ktorý len nedávno prekročil prah dospelosti. Iba 18-ročný Matúš sa už domov nevrátil po tom, čo s autom narazil do piliera mosta. Z vraku vozidla ho museli hasiči vystrihovať, žiaľ, ani záchranári mu už pomôcť nedokázali, informuje portál zoznam.sk.

Tragédia, ku ktorej došlo pri obci Zbehy (okres Nitra) na Prvý sviatok vianočný dopoludnia, vháňa slzy do očí. Na Matúša všetci spomínajú ako na skvelého človeka. 

“Chlapec bol veľmi slušný, zábavný, priateľský a miloval hasičov a rád pomáhal tak, ako bol dobre vychovaný,” hovorí Stanislav, ktorý Matúša “trénoval ako mladého dobrovoľného hasiča”. 

Ako dodal, táto hrozne smutná správa nezasiahla len milujúcich rodičov a mladšieho brata, no aj množstvo jeho kamarátov a známych. “Bol to úžasný človek plný lásky, Matúško, naše slniečko,” pridala spomienky Mária.

Zdroj: FB/Dopravný servis

Čo sa presne na ceste v osudnú chvíľu stalo, zisťuje policajný vyšetrovateľ aj znalec z odboru dopravy. 

“Vodič z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do betónového piliera. Auto sa po náraze prevrátilo na strechu a vodič zostal zakliesnený vo vozidle,” priblížila polícia s tým, že vodič pri nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

Podľa informácií TV JOJ mladík vlastnil vodičský preukaz len zhruba mesiac a pol.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

AKTUÁLNE DESIVÝ NÁLEZ mŕtveho NAHÉHO muža! Policajti zatiaľ NEVEDIA, o koho ide
V bratislavskej Petržalke našla počas prechádzky žena telo holého mŕtveho muža. Ležalo od panelákov zhruba 500 metrov. Na mieste sú policajné hliadky aj vyšetrovateľ. Podľa informácií TV JOJ ide asi o muža vo veku 30 rokov. Pri sebe nemá žiadne... Čítať ďalej
26 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik