AKTUÁLNE DESIVÝ NÁLEZ mŕtveho NAHÉHO muža! Policajti zatiaľ NEVEDIA, o koho ide
26 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

V bratislavskej Petržalke našla počas prechádzky žena telo holého mŕtveho muža. Ležalo od panelákov zhruba 500 metrov. Na mieste sú policajné hliadky aj vyšetrovateľ.

Podľa informácií TV JOJ ide asi o muža vo veku 30 rokov. Pri sebe nemá žiadne doklady.

Na mieste sú policajní vyšetrovatelia spolu s policajnými hliadkami. Muž mal na sebe iba ponožky. Ako sa na toto miesto muž dostal a či išlo násilnú trestnú činnosť, je v štádiu vyšetrovania.

Žena, ktorá našla telo muža, si spočiatku myslela, že ide o bábiku či atrapu. Keď zistila, že ide o ľudské telo, okamžite zalarmovala políciu.

"Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave aktuálne preverujú okolnosti tejto udalosti," doplnila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Správu budeme aktualizovať.

TRAGICKÝ KONIEC PÁTRANIA! Ide už o PIATEHO mŕtveho v TOMTO regióne za pár dní (FOTO)
Pátracie tímy si naplno neoddýchnu ani cez sviatočné dni. Žiaľ, nie všetky pátracie akcie mali pozitívny koniec. Dávida (†39) z Prešova, ktorý zmizol deň pred Štedrým dňom, našli neskoro. Na východe je to v krátkom čase už piata nezvestná osoba,... Čítať ďalej
26 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik