Francúzskom OTRIASA ďalšia viacnásobná vražda detí!
26 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Ani Vianoce vrahov nezastavia. Ba práve naopak, odborníci vravia, že počas Vianoc ľudia často podliehajú depresiám a potlačené problémy môžu uvoľniť práve agresiou. Dôkazom toho je aj hrôzostrašný prípad, ktorý sa odohral vo Francúzsku, informujú tvnoviny.sk.

Päť mŕtvych tiel v byte

Agentúra AFP informuje, že v meste Meaux východne od Paríža objavili v pondelok v byte päť mŕtvych tiel. Uviedla to tamojšia prokuratúra s tým, že sa v súvislosti s prípadom začalo vyšetrovanie vo veci vraždy. Spravodajská webstránka Actu17, ktorá o prípade ako prvá informovala, doplnila, že obeťami sú žena a jej maloleté deti.

Polícia pátra po otcovi detí

Server uvádza, že polícia pátra po 33-ročnom otcovi detí, ktorý je na úteku. Nález piatich tiel pre AFP potvrdil prokurátor Jean-Baptiste Bladier. Vek obetí ani spôsob, akým prišli o život, zatiaľ neboli zverejnené neboli, informuje  agentúra DPA.

Séria vrážd detí

AFP tiež uvádza, že v regióne metropoly Paríž došlo v uplynulom období k sérii vrážd detí. Napríklad v októbri, zabil príslušník žandarmérie svoje tri dcéry a potom spáchal samovraždu vo svojom domove v meste Vémars. Koncom novembra zase 41-ročný muž zavraždil svoje tri dcéry vo veku od štyroch do 11 rokov a sám sa následne vzdal polícii. Telá obetí polícia objavila v jeho dome v meste Alfortville na juhovýchodnom okraji Paríža. 

Westernizácia: Ukrajina po PRVÝKRÁT oslávila Vianoce 25. decembra (FOTO)
Rovnako, ako mnohé národy na celom svete, Ukrajina tradične oslavuje Vianoce 7. januára podľa juliánskeho kalendára, ale tento rok po prvýkrát oslavuje 25. decembra, uvádza Breitbart. Ukrajina dáva najavo svoju odlišnosť od Ruska novým spôsobom,... Čítať ďalej
26 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik