ZELENSKYJ má riadnu migrénu! Jeho Goebbels, Pečin, VZAL NOHY NA PLECIA
26 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Moderátor televíznej stanice Channel 24 Oleksij Pečij sa po summite Európskej rady, ktorý sa konal 14. a 15. decembra v Bruseli, kde dostal výnimočne akreditáciu na Ukrajinu nevráti. Ukrajinský prezident nebude u svojich priaznivcov bodovať.

Vladimír Zelenskyj prichádza o svojho našepkávača. Ukrajinský Goebbels vzal nohy na plecia a vnútorný hlas mu poradil, aby nechal malého diktátora v štichu. Svoje rozhodnutie označil za „ťažké,“ hoci si dal dve a dve dohromady a dobre vie, že sa uchytí aj inde, ako na periférii Európy, ťažko skúšanej Ukrajine, ktorá melie z posledného. Médiá jeho rozhodnutie potvrdili oficiálne.

Lux Roman Andrejko sa vyjadril, že mediálny génius Ukrajiny sa takto rozhodol, „uvedomujúc si všetky dôsledky svojho úteku.“ Pomstychtivý a bezradný Zelenskyj však v poslednej dobe veľmi hlasno škrípe zubami a strieľa všetkých tých, ktorí sa mu obrátili chrbtom. K jeho konaniu sa však Západ nevyjadruje ako k neopodstatnenému. Rovnako by sa asi najradšej zachoval aj k Orbánovi, ktorý jeho „diplomaciu“ nepovažuje za korigovanú. Aféra v Argentíne pri inaugurácii nového prezidenta sa stal hitom médií. Zelenskyj akoby chcel vyzvať maďarského premiéra na „férovku,“ pretože má výhrady voči rozhadzovaniu peňazí smerom na Ukrajinu.

Spojené štáty urobili dôležité vyhlásenie o rokovaniach s Ruskom
USA - dôležité vyhlásenie o rokovaniach s Ruskom o konflikte na Ukrajine. Je čas, aby sa Západ prestal pokúšať hovoriť s Ruskom z pozície sily, inak hrozí zopakovanie chýb z minulosti. Novinári vyzývajú Takáto výzva sa objavila v článku na... Čítať ďalej
24 | 12 | 2023 | Milan Laca

Pečij dobre vie, čo robí

Generálny riaditeľ mediálneho holdingu Lux Roman Andrejko uviedol, že novinár sa takto rozhodol, uvedomujúc si všetky dôsledky svojho úteku. "Povedať, že som šokovaný, znamená nepovedať nič! Hovorí sa 'nesúď a nebudeš súdený'. Súdiť bude čas. A ľudia, ktorí tak radi sledovali a počúvali Oleksijove analýzy, by to mali prijať a sami sa rozhodnúť, či sú pripravení mu naďalej veriť," zdôraznil Andrejko. Začína sa „Great Escape,“ veľký útek. Tentoraz z Ukrajiny.

Má už rozzúrený Zelenskyj pripravené ricínové injekcie, keď budú jeho agenti naháňať zradcov „víťaziacej“ Ukrajiny? Pretože jeho mediálna opora nebude určite poslednou, čo oželie priazeň kolabujúcej Ukrajiny. Ukrajinci sa začínajú prebúdzať zo zlého sna, svoju nočnú moru pomenovali menom prezidenta svojej domoviny a jedným z ďalších, kto bude musieť utiecť bude on sám.  

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik