Vražda v Žilinskom kraji! Úradoval alkohol
25 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

V obci Stráňavy v Žilinskom kraji došlo deň pred Vianocami k obrovskej tragédii, ktorú do značnej miery zavinil alkohol. Obeť útočníka neprežila.

Tridsaťročný muž zaútočil kuchynským nožom

Oslava v obci Stráňavy v Žilinskom kraji sa skončila obrovskou tragédiou. Deň pred Vianocami 23.decembra okolo 17.00 došlo k sporu medzi dvomi mužmi. Jeden z nich vytiahol nôž a jeho obeť útok neprežila, informoval portál Topky.

Obeť bodol trikrát

Pri tragédii úradoval alkohol. Mladší z mužov (30) vo vypätej situácii zobral kuchynský nôž a svoju obeť trikrát bodol .Druhý muž (†43) vzhľadom na ťažké zranenia a stratu veľkého množstva krvi na mieste zomrel. 

Útočník pôjde do väzby

O prípade, ktorý je naďalej v štádiu vyšetrovania, informovala policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková: „Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline po dôkladnom zadokumentovaní miesta činu, po vykonaní potrebných procesných úkonov ako aj po zabezpečení a následnom vyhodnotení dôkazov, vzniesol osobe M.H. obvinenie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a spracoval podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie."  

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik