Tragédia! Pri DOPRAVNEJ NEHODE vyhasol mladý ľudský život
25 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Prvý sviatok vianočný nepriniesol iba príjemné prekvapenia. Neďaleko Zbehov pri Nitre sa stala predpoludním dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala jeden ľudský život.

Ešte len 18-ročný mladý muž, čerstvý majiteľ vodičského preukazu si ho dlho neužil. Vozidlo, ktoré viedol havarovalo cestou do Nových Sadov. Auto zišlo z cesty a narazilo do železničného mosta. Náraz bol taký silný, že auto zostalo úplne zničené.

Mladý vodič na mieste svojim zraneniam podľahol.

„Vodič z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do betónového piliera. Auto sa po náraze prevrátilo na strechu a vodič zostal zakliesnený vo vozidle. Vodič pri nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ priblížila hovorkyňa polície.

Detaily ohľadne tejto tragédie zatiaľ nie sú podrobne známe a sú predmetom vyšetrovania. „Úsek je neprejazdný. Odporúčame obchádzku cez Čakajovce a Šurianky,“ informovala po autonehode Zelená vlna RTVS. Bližšie údaje o havárii sú zatiaľ neznáme.

AKTUÁLNE VÁŽNE NEHODY! Zrazil sa KAMIÓN a auto, havaroval aj AUTOBUS! (FOTO)
Zasahujú všetky záchranné zložky, tvoria sa kolóny! Vodičov deň pred Vianocami trápi nepriaznivé počasie. Zrejme aj to sa podpísalo pod viacerými nehodami. K väznej nehode kamióna a auta došlo dnes krátko po 10. hodine na hlavnej ceste v... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik