Čaputovej vianočné posolstvo
24 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Prosím, nie takto, lebo to skončí ako znôška hlúpostí, nezmyslov a prázdnych fráz. Sú však Vianoce a preto vám pani Čaputová ďakujeme.

Nech nikomu počas Vianoc nechýba pohoda, vľúdnosť a ľudskosť. Na Štedrý deň to zaželala prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá už tradične zašla pozdraviť tých, ktorí pracujú aj počas sviatočného dňa.

"Som presvedčená, že práve tie nemateriálne, neuchopiteľné veci, ako je pohoda, vľúdnosť a ľudskosť, potrebujeme v súčasnosti najviac, na Slovensku i na celom svete," uviedla hlava štátu. Počas nedele prišla pozdraviť zdravotníkov v Univerzitnej nemocnici Bratislava, operátorov záchrannej zdravotnej služby a zamestnancov Dopravného podniku Bratislava. "Myslím však na všetkých, ktorí tento deň pracujú, aby sme si my ostatní mohli užiť pokojné Vianoce," upozornila.

FOTO TASR - Martin Baumann
FOTO TASR - Martin Baumann
FOTO TASR - Martin Baumann
FOTO TASR - Martin Baumann
FOTO TASR - Martin Baumann
FOTO TASR - Martin Baumann

Osobitne patria jej myšlienky aj domácnostiam, ktoré sú v dôsledku sobotňajšej (23. 12.) kalamity bez elektrickej energie. "Budú mať o niečo náročnejšie Vianoce, myslím na nich. Rovnako tak na všetkých energetikov, ktorí sa snažia situáciu napraviť," dodala.

Vianoce sú prezidentkiným obľúbeným sviatkom, zvýrazňuje ich rodinný charakter. "Celý rok sa snažíme žiť veľmi blízkym rodinným životom a na Vianoce sa to ešte viac zvýrazní," uviedla hlava štátu.

PSYCHIATRIA pod vedením Matoviča ONEDLHO SKONČÍ! Tomáš Taraba vie, ako na to  
Psychiatria pod vedením Igora Matoviča, ku ktorému sa pridali šimečkovci, sulíkovci a pokryteckí kádeháci dosiahla svoje absurdné dno. Na desiatky hodín zablokované plénum, prejavy trvajúce štyri až sedem hodín, to tu ešte nebolo. To už nie sú... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik