BRATISLAVSKÍ POLICAJTI SA NESTAČILI ČUDOVAŤ! Zvláštny darček pod stromček
24 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Polícii sa na našich cestách nestáva často, že ich vie niečo prekvapiť v dobrom slova zmysle. I keď v tomto prípade boli zaskočení skôr originálne. Ozdoba, ktorá obohacovala vozidlo, ktoré zastavili nepatrila medzi tradičné. Zvyknú ju totiž vidieť skôr vo vianočnej obývačke.

„V priebehu dnešného dňa sme Vás informovali o dopravno-bezpečnostnej akcii, ktorú realizujú policajti na území bratislavského kraja. V popoludňajších hodinách zastavili policajti v okrese Pezinok vozidlo, ktoré zjavne nie tak celkom spĺňalo zákonné povinnosti týkajúce sa povoleného osvetlenia vozidla,“ napísali policajti na sociálnu sieť ochrancovia zákona, no nezabudli obohatiť svoju stránku o fotku niečoho, čo sa na našich cestách tak často nevidí.

Automobil, ktorý bol terčom ich záujmu nebol okrášlený vlajkami Slovenska, ako to býva počas Majstrovstiev sveta v hokeji, alebo vo futbale. Na jeho streche bol totiž vianočný stromček. Neveľký, no funkčný. Doslova. Aj s osvetlením.

Nielen príslušníci polície reagovali na túto nezvyčajnú „pohyblivú novinku.“ Zaskočení boli i bežní príslušníci premávky, civilisti a vodiči. Na stránke Polície SR na sociálnej sieti sme sa mohli stretnúť s úsmevnými reakciami.

REKLAMA dala zabrať právnikom, konzervatívcom i liberálom! RIEŠILI SLIPY A SPERMIE. A VÝSLEDOK?
Ó čas vianočný, ó čas vianočný. Čo si si to pre nás zasa prichystal... Toto chceme pozerať až do Vianoc? Asi žiadna iná vianočná reklama si nezískala toľko pozornosti ako reklama mobilného operátora. Ten do nej použil tradičnú pieseň no slová v... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Dušan Janek

„Ja som ho stretol v Senci pred pár dňami. Som si myslel, že zle vidím,“ napísal do komentára Daniel.

„Niekto fandí hokeju, niekto futbalu a tento asi Vianociam,“ okomentovala skôr prejav sviatočnej recesie Martina. „Veľmi podobne vyzdobení jazdia smetiari, alebo takzvaná vianočná električka. Však trochu zhovievavosti k detskej radosti,“ zobral tento zimný výstrelok Dávid.

Ochrancovia zákona reagovali racionálne.

„Policajti vodiča po zastavení vyriešili v zmysle zákona,“ vyjadrili sa príslušníci polície. Nedodali, či vodič dostal pokutu alebo iba napomenutie, no v komentároch sa ich ľudia evidentne zastali a veria, že sa táto situácia ukončila iba dohovorom. Predsa sú Vianoce...

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!