Aj generálny prokurátor praje pokojné Vianoce. A k tomu ešte čosi navyše (VIDEO)
24 | 12 | 2023 I Eka Balašková

Vianociam sa aj vďaka Narodeniu Spasiteľa hovorí aj sviatky pokoja a lásky. No hlavne rodiny. A tak aj naši politici odložia ostré slová, či rázne gestá a nahradia ich aj voči svojim najbližším, ale aj voči sledovateľom na sociálnych sieťach prajným úsmevom a prianiami toho, čo potrebujeme najviac.

Každý z nich tak robí svojskou formou. Marián Kéry s usmiatou rodinkou, generálny prokurátor to poňal duchovne. Ivan Ševčík radí „odstrihnúť sa a Denisa Saková nabáda nebrať dary ako samozrejmosť.

Marián Kéry (Smer-SSD)

„Milí priatelia, želám vám a vašim najbližším pokojné a požehnané prežitie vianočných sviatkov,“napísal na Facebooku Marián Kéry a priložil pôvabnú fotku aj s najbližšími.

Facebook / Marián Kéry

Maroš Žilinka (Generálny prokurátor)

Pokojné a láskou naplnené Vianočné sviatky všetkým poprial aj Maroš Žilinka. Ten pripomenul, že darčeky síce potešia, ale dôležité je niečo úplne iné.

Kresťania začínajú v nedeľu sláviť Vianoce
Viac ako dve miliardy kresťanov v rôznych častiach sveta začínajú v nedeľu sláviť Vianoce. V predvečer veľkého sviatku Narodenia Pána (25. 12.), si pripomínajú narodenie Ježiša ako chudobného dieťaťa v Betleheme, jeho vstup do dejín ľudstva,... Čítať ďalej
24 | 12 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Denisa Saková (Hlas-SD)

„Vianoce sú výnimočným obdobím pre každého z nás. Čas sa po zhone bežných dní cez najkrajšie sviatočné obdobie v roku spomalí. Viac vnímame skutočne dôležité veci, ktoré berieme cez rok ako samozrejmé. Preto sa tešme z obyčajných radostí, z našich blízkych, s ktorými spoločne sadáme k štedrovečernému stolu, z darčekov, ktoré potešia najmenších, z vysvieteného vianočného stromčeka, či rozprávok, ktoré sme videli mnohokrát, ale vždy nám vyčarujú krásnu vianočnú atmosféru. Užime si bez zhonu a stresu tieto pokojné dni na celom Slovensku,“ píše na Facebooku Denisa Saková a všetkým do každého kúta Slovenska praje krásne a pokojné sviatky.

Facebook / Denisa Saková

Ivan Ševčík (SNS / NK)

Odložte bokom noviny, vypnite telku a rozprávajte sa s najbližšími, veď na rozhovory mnohokrát nie je čas. Venujme sa človeku a vďaka tomu budeme mať krásne sviatky. K prianiu sa pripojila aj asistentka Mimi Šramová, či ďalší kolegovia.

Poznáte príbeh najkrajšej koledy Vianoc? (VIDEO)
Keď sa niekedy koncom októbra jej nežný nápev ozve z vtieravej reklamy na produkt, ktorý „musíte mať“ ak nie vy, tak minimálne vaši najbližší je nám všetkým jasné – prichádzajú Vianoce. A táto pieseň, reč je o kolede Tichá noc, svätá noc, je... Čítať ďalej
24 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik