ŠOKUJÚCE! Matka dobodala svojho štvorročného syna!
25 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Vo východnej časti Londýna prišlo o život štvorročné dieťa. Otrasné je, že ho brutálnym spôsobom zabila vlastná matka!  

V amoku zaútočila nožom

V Hackney na Montague Road E8 vo východnej časti Londýna sa 20. decembra v neskorých večerných hodinách odohrala desivá dráma. Políciu upozornili ľudia zo susedných bytov, že počujú hrozný krik.

Keď policajti dorazili na miesto, zobrali do väzenia matku Keziah Machariovú (41), ktorá v amoku vytiahla nôž na svojho štvorročného syna Kobiho Dooleyho-Macharia a zabila ho, informuje britský portál LBC. 

Chlapec zomrel po prevoze do nemocnice

Malého Kobiho policajti našli s viacerými bodnými ranami a v kuchynskom dreze bol hodený zakrvavený nôž. "V stredu 20. decembra približne o 22:50 (londýnskeho času) bola na Montague Road E8 privolaná policajná hliadka. Dôvodom bolo možné domáce násilie. Kobiho (Dooley-Macharia) našli s viacerými bodnými ranami. Záchranári ho previezli do nemocnice, no tam na následky zranení zomrel," vyjadrila sa polícia v Hackney.

Matka je v zlom psychickom stave

Matka chlapca je v zlom psychickom stave. Po príchode polície sa triasla na celom tele. Ako jedinú osobu v byte ju na mieste zadržali a obvinili z vraždy. Budúci týždeň by mala prebehnúť pitva Kobiho a takisto aj súdne pojednávanie s obžalovanou matkou.

Záchranár: Neplytvajme energiou na hejty, robme radšej... tá pokora vás dostane (FOTO)
Bol pri tom. Pri štvrtkovej pražskej masakre. Záchranár Marek Dvořák hovorí o scénach, aké vo svojej kariére ešte nezažil. Je jeden z tých, ktorí bojujú s pocitmi ľútosti, ale aj zlosti. Na sociálnej sieti priznáva, že všetko to, čo videl, bude... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Eka Balašková

Krvavá dráma šokovala celé okolie  

Chlapcov otec, pôvodom z Írska, je v šoku a udalosť šokovala aj  široké okolie. Suseda, ktorá sa v deň vraždy vracala z práce až po polnoci, povedala: "Na ulici bolo obrovské množstvo policajných vozidiel. Počula som, ako sa policajti rozprávajú, že v umývadle bol krvavý nôž. Zadržiavala som slzy. Doma na stole som mala pre nich pripravenú vianočnú pohľadnicu." 

Iná susedka vravela o rodine ako o milých ľuďoch. Machariovci teda zrejme neboli problémoví a problémy neboli ani s ich chlapcom, Susedka, ktorá býva oproti, položila na prah ich dverí kyticu kvetov.  

Násilie sa šíri ako vírus

Miestny obyvateľ Paul King,  ktorý vyrastal v tejto časti Londýna, sa pre miestne médiá vyjadril takto: „Je to strašné. Len pred pár týždňami tu za rohom niekoho zastrelili priamo na prahu vchodových dverí. Tak sa zdá, že násilie sa tu šíri ako vírus. Toto obdobie je najhoršie, aké som tu kedy zažil. Len ma to núti opustiť Londýn." 

Obyvateľka vedľajšieho bytu vraví o Kobim ak o milom energickom chlapcovi. Pre vyšetrovateľov uviedla: "S mojím synom boli približne v rovnakom veku. Vždy sa mu zdravil. Dnes, keď krik náhle prestal, som videla vychádzať z bytu susedu. Ťažko dýchala, bola v pyžame a celá od krvi." 

Hlavný vyšetrovateľ prípadu James Conway informoval, že polícia pokračuje na zistení okolností smrti dieťaťa  a na záver dodal: „I keď k incidentu došlo v dome a pre verejnú bezpečnosť nepredstavuje veľké riziko, v oblasti sme rozmiestnili stále policajné hliadky."  

Bývalý šéf Vatikánu: Požehnanie homosexuálnych párov TRIVIALIZUJE HRIECH! To môžete požehnať aj mafiánskej skupine
Kardinál Gerhard Ludwig Müller, bývalý šéf vatikánskeho doktrinálneho úradu, vydal ostrú kritiku nedávneho vatikánskeho textu, ktorý umožňuje požehnanie homosexuálnych párov, informuje Breitbart. Vatikánsky dokument s názvom Fiducia Suplicans... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik