PSYCHIATRIA pod vedením Matoviča ONEDLHO SKONČÍ! Tomáš Taraba vie, ako na to  
23 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Psychiatria pod vedením Igora Matoviča, ku ktorému sa pridali šimečkovci, sulíkovci a pokryteckí kádeháci dosiahla svoje absurdné dno. Na desiatky hodín zablokované plénum, prejavy trvajúce štyri až sedem hodín, to tu ešte nebolo. To už nie sú obštrukcie parlamentu, ale sabotáž štátu! Koalícia pochopila, že musí zasiahnuť a rázne konať!

Rokovací poriadok sa čoskoro zmení

Minister životného prostredia Tomáš Taraba na sociálnej sieti vyjadril presvedčenie, že sa čoskoro rokovací poriadok parlamentu zmení tak, že pozmeňujúce návrhy poslanci v pléne nebudú čítať, len sa budú  zverejňovať písomne a na webstránke parlamentu.

Koniec škandalózne dlhým čítaniam

„Blokovanie parlamentu 7 hodinovými čítaniami telefónnych zoznamov potom už nebude možné," hovorí minister.

"Je to nevyhnutné urobiť, nakoľko onedlho prídeme so sériou dôležitých zákonov, ktoré výrazne zlepšia aj podnikateľské prostredie, aby sa opäť naštartovali investície a hospodársky rast. Rast hospodárstva je najlepší konsolidačný balíček, nakoľko zvýšená ekonomická aktivita zvyšuje príjmy štátu a zvyšuje príjmy zamestnancov,“ vysvetľuje Taraba.

TOTO UŽ NIE JE OBŠTRUKCIA PARLAMENTU, ALE SABOTÁŽ ŠTÁTU!
Šialenstvo, ktoré sa v týchto dňoch odohrávalo v slovenskom verejnom živote, už ďaleko presahuje akékoľvek známky racionálneho konania, a teda nádeje, že sa tu nájde zhoda na dodržiavaní akých-takých pravidiel príčetného správania. Skonštatoval to... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Opozícia nestíha a nevie sa odborne zapojiť do diskusie

Taraba je presvedčený, že “opozícia nestíha nášmu tempu a odborne ani nevedia sa zapojiť do diskusie, myslia si, že nám aspoň budú brániť schvaľovať zákony týždňovými naťahovaniami diskusie čítaním telefónnych zoznamov. Ak by sme mali byť pri každom zákone vystavení nezmyselným a neodborným prieťahom, trpelo by hospodárstvo, ľudia a celý štát“.

Poďakoval pročkovcom

V závere statusu minister životného prostredia napísal, že demokracia nie je anarchia. Zároveň poďakoval pročkovcom za nezmyselné obštrukcie, ktoré viedli len k tomu, že každý triezvo rozmýšľajúci človek v parlamente zmenu rokovacieho poriadku podporí. Kto nie, len sa prihlási do tábora, ktorý nič racionálne nevie ponúknuť, uzavrel.

Lipšic má NEVYŠETRIŤ Matovičov volebný PODVOD?
Podľa medializovaných informácii podozrenia týkajúce sa volebnej korupcie v rómskych osadách sa tieto bagatelizovali ešte počas prvých zistení tesne po voľbách. Následne však sa predsa našla odvaha a iniciatíva na podanie trestného oznámenia v... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik