ĽUDIA SÚ ZHROZENÍ: Dieťa v kočiari medzi FEŤÁKMI! Polícia však NEKONÁ (FOTO)
23 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Obyvatelia hlavného mesta sú zúfalí! Na jedno z najväčších sídlisk majú už dlhšiu dobu problém s indivíduami, ktorí priamo pod oknami paneláku drogujú a pijú alkohol. Čo je však najhoršie, najnovšie má byť v skupine aj malé dieťa, informuje portál zoznam.sk.

Injekčné striekačky, prázdne fľaše od alkoholu, špinavé servítky pohodené na zemi. Aj toto je realita mestskej časti Ružinov v Bratislave. Obyvatelia tohto sídliska už niekoľko mesiacov upozorňujú na katastrofálnu situáciu pri zastávke Pažítková, kde sa stretávajú ľudia pod vplyvom omamných látok či alkoholu.

„Každý deň sú tam. Katastrofálne, čo tam robia! Až do poobedia,“ píše Zuzana. Najhoršie na tom však je, že, podľa jej slov, do pofidérnej skupiny začal v posledných dňoch chodiť aj muž s batoľaťom.

ZDROJ: Ružinov/FB

„A chodí za nimi aj Ukrajinec s malým dieťaťom v kočíku. Neraz som ho tam videla. Polícia príde a zas odíde. Skontrolujú doklady a idú preč,“ dodáva obyvateľka Ružinova.

Jej slová potvrdzuje aj Lucia. „Už tam s nimi býva aj malé dieťa v kočíku,“ píše.

Polícia o tom vie

Na ohavnú situáciu v tejto oblasti sme sa opýtali aj mestských policajtov. „O situácii v oblasti Pažítkovej ulice máme vedomosť, preto hliadky mestskej polície túto lokalitu kontrolujú intenzívnejšie a zaoberajú sa každým porušením, ktoré na mieste spoľahlivo zistia,“ uviedla hovorkyňa mestskej polície Barbora Krajčovičová.

„Radi by sme v tejto súvislosti vyzvali ľudí, aby v prípade, ak budú mať podozrenie, že dochádza k páchaniu akejkoľvek protiprávnej činnosti, bezodkladne kontaktovali mestskú políciu prostredníctvom nepretržite fungujúcej linky 159. Najbližšia hliadka situáciu okamžite preverí a všetky zistené porušenia bude riešiť zákonným spôsobom,“ dodáva hovorkyňa.

Smeráka napadol pri nákupe s deťmi SLUŠNOVOLIČ! Tak, kto sú teraz dezoláti, vážená "slušná" opozícia?
To sme teda dopadli! Z voličov opozície, ktorá o sebe tvrdí, že všetko bude riešiť slušne, sa stali frustrovaní dezoláti. Ešte stále nevedia stráviť výsledky volieb. Veď pozvláčali študentov z Prahy, zmobilizovali zahraničných Slovákov a predsalen... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik