Kolíkovej to naložili: Za Lučanského, za Krivočenka, za koalíciu -  fuuuuuj!
23 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Ani v predvianočnom čase sme sa nedokázali stíšiť. Neprestali sme nenávidieť. Akoby sme nevedeli, že kto seje vietor, zožne búrku, že nenávisť plodí nenávisť. A od nej k tomu najhoršiemu nebýva ďaleko. Je jedno, či sme farební, dúhoví, alebo národní, všetci sme tým postihnutí.

Z parlamentu sme si spravili holubník. Toľko špiny, čo sa tu nakiepilo, ani v najvyššej kostolnej veži nenájdete. Kašlať na kultúru, kašlať na spravodlivosť. V mene svojho straníckeho ja vidíme aj smietku v oku protivníka. Prezliekame sa do nových kabátov, ale špina zostáva v nás. Že, pani Kolíková?!

Celý rok prinášame správy, ako si navzájom ubližujeme, škodíme. Ako nenávidíme tých na druhej strane. Zatvárame ich do basy, veď nejaký dôvod vymyslíme. A kajúcnici poslúžia „dobrej veci“, aj po rokoch si spomenú. Vrieskame na pódiách, lebo nevieme prijať prehru. Nadávame si, ponižujeme sa, dávame si hanebné mená. Do sveta trúbime, že nám chcú ukradnúť štát. Zlodej kričí: chyťte zlodeja! Až tak ďaleko sme sa dopracovali.

Medzi preborníkov v nenávisti a osočovaní nesporne patrí aj exministerka spravodlivosti Mária Kolíková. Tá istá Kolíková, ktorá krivila spravodlivosť. Bezcitná, surová žena, ktorú navždy budeme spájať so smrťou generála Lučanského a advokáta Krivočenka.

Niet divu, že ľudia ju nemajú radi, že dostáva nepekné odkazy.

-Vy ste tu pre ľudí a nie, aby ste bojovali s koalíciou pre vyššie ego. Neškoďte občanom SR a Slovensku! O schvaľovaní zákonov bývalou vládou ako na bežiacom páse, o tom píšte. Ak napadnete rozpočet na ÚS, tak si viac nezaslúžite sedieť v parlamente.

-VY, Mária – ty si ten podvod spáchala - , že ste chceli odborne a vecne rokovať? A kedy ste s tým, prosím vás, chceli začať? V momente, až Olajno sekta dočíta tie telefónne zoznamy, čo si pripravili? Práve VY si neberte do úst slová ako právny štát, pretože práve VY trpíte totálnou amnéziou alebo mentálnou mozgovou hmlou, keď vám dokázalo z hlavy vyšumieť to, čo VY osobne ste tu stvárali, keď ste boli NINISTERKOU. VY musíte mať v hlave teda neskutočné peklo.

-Vy v tej opozícii musíte byť fakt že vypatlané gumy. Chvíľu som počúvala tú akože vecnú diskusiu. Že vám nie je hanba! Normálne čisté dno.

-Mária si zase šľahla marišku, keď vypisuje na facebooku bludy. Dementi z opozície nepriniesli do parlamentu žiadne geniálne nápady a riešenia, ako zvýšiť životnú úroveň. Opozícia predvádzala správanie primitívov, škodcov a výpalníkov.

-Že odborne a vecne? Bola si vôbec v parlamente, keď tam čítali tie zátvorky a čísla sedem hodín? Prehrali ste voľby, tak z frustrácie škodíte, kde sa dá. Každý jeden zákon sa počas vašej vlády schvaľoval v zrýchlenom konaní! Kde bola vtedy vaša ochota a pripravenosť pre odbornú diskusiu???

-Ste normálna? To bola normálna diskusia?

-FuuuuuuuJ!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

TOTO UŽ NIE JE OBŠTRUKCIA PARLAMENTU, ALE SABOTÁŽ ŠTÁTU!
Šialenstvo, ktoré sa v týchto dňoch odohrávalo v slovenskom verejnom živote, už ďaleko presahuje akékoľvek známky racionálneho konania, a teda nádeje, že sa tu nájde zhoda na dodržiavaní akých-takých pravidiel príčetného správania. Skonštatoval to... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik