Angelina Jolie na rovinu: Dokonca aj v OSN SRAVODLIVOSŤ PLATÍ LEN PRE NIEKTORÝCH!
23 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Angelina Jolie je nielen známou hollywoodskou herečkou  a nositeľkou Oscara, ale takisto sa angažuje aj v humanitárnych projektoch na celom svete. Aj ona si už začína uvedomovať realitu takzvaného dvojakého metra, informuje turecký portál aa.com.

Pred 20 rokmi ešte verila v dobro ľudí

Agentúra Anadolu uviedla, že Angelina Jolie v rozhovore so sýrskym novinárom Waadom Al-Kateabom povedala, že pred 20 rokmi, keď začala pracovať na medzinárodnej scéne,  verila v dobro ľudí , no neskôr vďaka životným skúsenostiam pochopila, že sa mýlila.  

Herečka ďalej odsúdila skutočnosť, že spravodlivosť existuje pre jednu skupinu ľudí, ale nie pre iné skupiny, a to je podľa nej prítomné “dokonca aj v OSN.”

Svet funguje na základe obchodných záujmov

Jolie si uvedomuje, že práva ľudí sú vo svete nerovnomerné. „Realita je taká, že svet funguje na základe “obchodných záujmov”, vyjadrila sa. Táto skutočnosť prispela k jej frustrácii. Známa herečka je sklamaná , sklamalo a frustrovalo ju to hlavne „ako človeka, ktorý bol priamym svedkom vojnových zločinov”.

Vlády a politici dávajú len plané sľuby

Podľa Angeliny Jolie sa vo svete nič nezmenilo a nič sa nezmení, lebo politici a vlády dávajú len plané sľuby a vyhlásenia.

Angelina Jolie a Antoniu Guterres, foto: Shutterstock

Zneužívanie rozvojových krajín je stále realitou 

Kolonializnus podľa nej neskončil: „Postoje, kontrola a zneužívanie rozvojových krajín sú pravdepodobne horšie ako kedykoľvek predtým, pokiaľ ide o zaberanie zdrojov … Obchodné záujmy (sú) nastavené dokonca aj v OSN, ktorá má posledné právo veta. Tak to bolo vždy,” vysvetlila.

Hollywoodsky herec VYCHVÁLIL DO NEBIES pochúťku zo Slovenska! (VIDEO)
Herca Stanleyho Tucciho poznajú fanúšikovia filmových hitov ako Diabol nosí Pradu, Hry o život, Kingsman či Transformers. Okrem herectva je však 63-ročný Američan aj nadšeným kuchárom a gurmánom a vo svojej kuchyni natáča príspevky na tému varenia,... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik