HAMRAN sa zobudil z PREZIDENTSKÉHO SNA!
23 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Štefan Hamran ako kandidát na post prezidenta bol zlý mediálny vtip, ktorý si zobral k srdcu ako jediné dobré riešenie pre Slovensko hlavne Igor Matovič. Bol produktom znudených korporálnych médií. Tie sa už roky zahrávajú s mienkou obyvateľstva a formujú ho ako plastelínu. Čokoľvek, čo útočí na súčasnú vládu a je dobré Danielovi Lipšicovi, musí byť dobré aj pre pseudouvedomelú časť slovenskej verejnosti...

Štefan Hamran bol z tejto správy, ktorá sa stala predvianočným hitom tak zaskočený, že sa z nej nevedel spamätať. Snáď začal aj uvažovať, že by to nebol najhorší nápad... Napokon uznal, ako by to celé mohlo dopadnúť a potenciálnej kandidatúry sa vzdal, čo proklamoval aj mediálne.

Gyimesi György sa vyjadril, že maďarská verzia Denníka N – Napunk tlieskala rukami, miesila si ich a dúfala, že je Hamran kandidát, ktorý bude tancovať tak, ako budú pískať ich bratia z bratislavských kaviarní za spolupráce s nimi samotnými. Na Slovensku sa totiž nájde ešte dosť hlupákov, ochotných podporiť akokoľvek hlúpy nápad, hlavne, že anticipuje s názormi a návrhmi koalície Smer-SSD, Hlas-SD a SNS, či ich sympatizantmi.

Padla kosa na kameň

Maďarský bulvár Paraméter sa už chopil bývalého policajného prezidenta a urobil s ním interview. Zrejme čakali, že im na „špek“ skočí maďarský volič. Maďarská verejnosť je však ešte menej dôverčivá voči liberálnym politikom, ako slovenská. Po paprčiach dostal aj šéfredaktor portálu, ktorý prejavil svoju ješitnosť a urazil ľudí. Asi si myslel, že jeho názor je univerzálnou pravdou a je schopný nekontrolovateľne mávať verejnou mienkou.

Čerešničku na tortu nastokla dúhová redaktorka Új Szó v triezvom vydaní. Tá sa v utorok na tlačovke nechala počuť, keď položila otázku predsedovi strany Maďarská Aliancia Krisztiánovi Forróovi, či nepremýšľa na vzdanie sa kandidatúry v prospech Hamrana... Ten si uvedomil, že jeho podpora nedosahuje takých výšin, aké by boli schopné ukojiť jeho ego. Policajt by mal byť sám o sebe statočný osobnosťou.

No Hamran sa takto neprejavil, zbalil si pomyselné kufre a zdupkal. Predstavy o kandidatúre sa vzdal. Aspoň bude pokojnejšie spávať. Konečne si uvedomil, dúfajme, že by jeho snaha vyšla naprázdno. Ak bol tento nápad kreovaný progresívcami, nebola to práve najlepšia voľba. Berme to skôr ako vtip, pretože silný punč, aký sa rozdáva pred Vianocami môže vyprodukovať mnoho zaujímavých nápadov. Tento však rozhodne nepatril medzi najmúdrejšie.

Hamran sa už ROZHODOL: Bude kandidovať v prezidentských voľbách?
Bývalý policajný prezident Štefan Hamran sa už definitívne rozhodol! Srdce si vylial u Zuzanky Kovačič Hanzelovej Nedávno slovenskými médiami preletela správa, že kandidatúru v prezidentských voľbách v roku 2024 zvažuje aj bývalý policajný... Čítať ďalej
21 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Čo na to Igor?

Matovič môže byť rád, že tému hamranovskej kandidatúry nenaťahoval viac. Iba by to ešte viac zdemolovalo jeho už beztak skomierajúcu reputáciu. A predstava, že by sa práve Hamran stal prezidentom by neurobila dobré meno ani pánovi najspravodlivejšiemu Danielovi Lipšicovi. Pretože to, čo by bol schopný zmrviť Štefan Hamran, by spochybnilo kompetentnosť samotného Úradu špeciálnej prokuratúry, s ktorou Hamran išiel ruka v ruke.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!