Kollár s Kollárom (možno aj) o Kollárovi (VIDEO)
23 | 12 | 2023 I Eka Balašková

Priezvisko Kollár patrí na Slovensku medzi najfrekventovanejšie. Preto nečudo, že ho nosia aj verejne známe osobnosti. Okrem šoubiznisu, kde sa ich pár vyskytuje, v posledných rokoch zaujali svojimi videami a aktivitami dvaja ľudia. Jeden, z ktorého bývalý mainstream urobil takmer zločinca, preto musí pracovať z Veľkej Británie. Druhý, ktorého verejnosť pozná ako „šéfa konkurznej mafie“. Danny Kollár a Zoroslav Kollár sa rozprávali aj o treťom Kollárovi, ktorý pôsobil, ako predseda NR SR. Ich rozhovor však nebol len o ňom.

Dnes 58-ročný Zoroslav Kollár by dnes už na námestia štrngať nešiel a o mladých si myslí, že sú zneužití politikmi a médiami bývalého hlavného prúdu. Na tie má ťažké srdce kvôli manipulatívnosti, s čím sa u alternatívy nestretáva. Vysvetlil, čo bol prvý popud k jeho videám o Borisovi Kollárovi a aj to, prečo nepovažuje svoje videá za nevhodný zásah do súkromia politikov. V rozhovore s Dannym Kollárom prezradil tiež, že ako právnik vníma, že za posledné tri roky sa právo veľmi zneužívalo a že s firmou Eset nikdy neobchodoval. Ako vznikla fáma o jeho šéfovaní konkurznej mafii, o volebnej korupcii OĽaNO a prezradil tiež, či má politické ambície.

Danny Kollár

Spomína si na protesty

Zoroslav Kollár priznáva, že keby vedel, kam sa dostaneme za 30 rokov, tak na námestia štrngať nechodí. O súčasných protestoch hovorí, že mladí dnes nevedia, za čo protestujú. V roku 1989 šlo o čisto humánne protesty, kým v súčasnosti ide o vysoko odbornú vec, ktorej pri všetkej úcte nemôže rozumieť hocikto. Ide podľa neho o manipuláciu verejnej mienky, na ktorej sa rovnako, ako politici podieľajú médiá.

Pozdrav Borisovi Kollárovi č.10
Zoroslav Kollár zverejnil ďalší pozdrav Borisovi Kollárovi, šéfovi hnutia Sme rodina. Zdá sa, ako hovorí: "...chlapci z Račianskej budú mať prácu". "Sviňa je podľa Zoroslava Kollára úplne iný živočíšny druh, ako človek," je tiež veta, ktorá... Čítať ďalej
22 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Médiá

Zuroslav Kollár konštatuje, že tie médiá, ktoré si hovoria mainstreamové majú príliš jednostranný pohľad. Ako príklad použil, že pre nich nepohodlný človek by mohol vynájsť aj liek na rakovginu, stále je v nich zapísaný ako človek s nežiadúcimi názormi a preto môže urobiť čokoľvek, nebude prijateľný. Ak aj priestor dostane, tak bez autorizácie a jeho slová sú upravené tak, aby to vyhovovalo už vytvorenému pohľadu. Preto víta alternatívu, kde nie sú jeho odpovede zostrihávané, či manipulované.

Videá

Prvým popudom pre jeho videá o Borisovi Kollárovi bola politikova výhovorka, že za akýkoľvek jeho problém, môže Zoroslav. Trvalo to tak dlho, že si toľko obviňovaný Zoroslav povedal, že sa bude brániť. Toto je forma, ktorou sa vedel Borisovi Kollárovi prihovoriť bez akejkoľvek manipulácie. Netušil pritom, čo to jedno-dve videá spustia. Dozvieme sa vraj ešte veľa šokujúcich skutočností.

V ďalších videách sa mieni viac venovať aj Danielovi Lipšicovi, ktorého „história“ je tiež veľmi zaujímavá a hovorí veľa o tom, čo sa deje aktuálne. Všetko však potrebuje správne načasovanie a aj tieto videá na to, aby vznikli, potrebujú „správnu dobu“.

Zásahy do súkromia

U Zoroslava Kollára neobstojí ani argument, že sa nehodí, aby sa hrabal v súkromí politikov, pričom aj Daniela Lipšica považuje za politika oblečeného v talári špeciálneho prokurátora. Navyše on, ako všetci ostatní voliči majú právo vedieť, kto sa uchádza o ich hlasy. V súvislosti s Danielom Lipšicom ho pobavila aj personifikácia špeciálneho prokurátora do hobbita Froda. Keby Tolkien podľa neho žil, Danielovi Lipšicovi by zakázal citovať zo svojho diela. Sága Hobbit bol jeho osobné vnútorné vyjadrenie odporu voči 1. svetovej vojne, ktorej sa zúčastnil.

Praha: Policajné zábery, z ktorých mrazí (VIDEO)
Praha sa bude veľmi dlho spamätávať zo štvrtkového šialenstva, ktoré rozpútal 24-ročný strelec. Jeho čin pri dátume 21. december 2023 bude krvavo zapísaný do všetkých kroník hlavného mesta Česka. Polícia zverejnila video, ktoré dokumentuje celú... Čítať ďalej
22 | 12 | 2023 | Eka Balašková

Zneužívanie práva

Zoroslav Kollár hovorí, že Daniel Lipšic a ľudia okolo neho si za roky vytvorili to, čomu sa hovorí „deep state“ (paralelné orgány) v justícii, cez ktoré vedia ovplyvniť obrovské množstvo rozhodnutí. Navyše v posledných rokoch im prialo Lipšicovo vymenovanie do funkcie a tiež „správni“ ľudia vo vládnych pozíciách. Tí zabezpečili, že sa menili zákony tak, ako to vyhovovalo vybraným ľuďom. Novela Trestného zákona a trestných kódexov ak prejde, dá aj Zoroslavovi Kollárovi šancu na spravodlivejší proces, keďže aj v jeho spise figurujú spolupracujúci obvinení. V rámci tejto mašinérie nechce dopadnúť, ako Dušan Kováčik.

ÚŠP a ŠTS považuje za chorý prvok v spoločnosti. Vždy, keď Lipšic čokoľvek vysvetľuje, je vysvetlené tak, aby to vyšlo v jeho prospech, čím vie verejnú mienku účinne nakloniť vo svoj prospech. Navyše na ÚŠP pôsobí 35 prokurátorov, ktorých ovplyvniť nie je taký problém, aký by bol, keby ÚŠP vytvorená nebola a šlo by o všetkých prokurátorov.

S firmou Eset nikdy neobchodoval

Firma Eset je jedna vec a jej spoločníci sú vec druhá. Tí majú aj popri Esete množstvo iných podnikateľských aktivít. Jeden z nich, Rudolf Hrubý sa stal spolumajiteľom Slovakia Ringu, kde mal Zoroslav Kollár na starosti finančné záležitosti.

FOTO TASR - Pavel Neubauer | Na snímke majiteľ HC Slovan Bratislava a hostiteľ podujatia Rudolf Hrubý počas tlačovej konferencie Kaufland Winter Games 30. novembra 2022 v Bratislave

Negatívne reakcie na videá

Od nemenovaného človeka dostal odkaz, že si má rozmyslieť, či sa mu oplatí hovoriť o ľuďoch, ktorí môžu rozhodovať o jeho ďalšom osude. „Lepšie reagujem na prosby, ako na hrozby,“ odpovedal Zoroslav Kollár dotyčnému.

Jediný z politikov s nim komunikoval Richard Sulík. Ich komunikácia bola korektná a na čas s videami o ňom skončil. Ak sa však nájde niečo, čo bude stáť za to, tak nebude váhať v pokračovaní. Nik sa mu však nijako nevyhrážal.

Rudolf Hrubý nebol len Eset
Slovensko v piatok (15. decembra) obletela nečakaná správa – vo veku 69 rokov údajne na zlyhanie srdca zomrel jeden z najbohatších Slovákov, Rudolf Hrubý. Napriek tomu, že bol v prvej desiatke najbohatších Slovákov, nežil luxusným životom a svoje... Čítať ďalej
17 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Konkurzná mafia

Zoroslav vysvetlil aj to, ako vznikla celá bublina okolo konkurznej mafie. Za celý život spravil asi štyri konkurzy, pričom celé to má korene v časoch, kedy bol Daniel Lipšic ministrom vnútra. Vykonštruoval príbeh, na ktorý médiá bývalého hlavného prúdu naskočili a podsúvajú ho dodnes. Napriek tomu, že sa z toho pred verejnosťou Zoroslav Kollár snažil očistiť, no tieto médiá už hovorili svoje. Keby sa však mal rozhovoriť o Danielovi Lipšicovi, rozhovor trvá aj do rána. Vďaka ÚŠP strávil aj Zoroslav Kollár 16 mesiacov vo väzbe.

Volebná korupcia

OĽaNO Kollár a Kollár sa dotkli aj toho, že v rámci predčasných volieb mohlo Matovičovo hnutie spáchať volebnú korupciu. Rozhodnúť budú musieť OČTK, lebo je rozdiel, či OĽaNO skutočne sľúbilo sociálne najslabším Rómom päťsto eur za volebný hlas, alebo im ich sľúbilo len za podmienky, že bude vo vláde. A to momentálne nik s určitosťou povedať nevie.

Zdroj - Facebook | Igor Matovič

Zoroslav Kollár však jednoznačne odpovedal na otázku, či má volebné ambície: "Nie."

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik