Hollywoodsky herec VYCHVÁLIL DO NEBIES pochúťku zo Slovenska! (VIDEO)
23 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Herca Stanleyho Tucciho poznajú fanúšikovia filmových hitov ako Diabol nosí Pradu, Hry o život, Kingsman či Transformers. Okrem herectva je však 63-ročný Američan aj nadšeným kuchárom a gurmánom a vo svojej kuchyni natáča príspevky na tému varenia, informuje denník Pravda.

Na Instagrame ho sledujú 4 milióny ľudí! A k tým všetkým sa dostal aj jeho nedávny príspevok, v ktorom sa na jeho stôl dostala slovenská údená slanina.

Známy herec drží v ruke nôž a do kamery vychvaľuje výrobok od svojej kamarátky Martiny, ktorý priniesla zo Slovenska – príspevok nazval Slovakian Bacon. Vo videu odznelo, že slaninu má od Martininho otca, ktorý ju naloží na štyri dni do soli, rasce aj cesnaku, následne ju 12 hodín údi. Po celý čas je vidieť v jeho tvári značné nadšenie, že sa k nemu na stôl takáto pochúťka dostala.

Pod jeho videom sa následne začali množiť pozitívne komentáre, príspevok už označilo takmer 100 000 ľudí. Reagovalo aj množstvo Slovákov, ktorí opisujú, že slaninu takto doma pripravujú takisto. Zároveň herca nabádajú, aby na Slovensko prišiel a ochutnal mnohé ďalšie pochúťky, ktoré naša krajina ponúka.

Herec má za sebou náročné obdobie. Jeho prvá manželka zomrela v roku 2009 na rakovinu prsníka, on sám s týmto ochorením takisto pred pár rokmi bojoval. V roku 2011 sa opäť oženil, so súčasnou manželkou vychováva 8-ročné dvojičky. Z manželstva s prvou ženou má herec tri už dospelé deti.

Česká polícia rieši bizarný prípad krádeže potravín v Hradci Králové. Takmer 200 kg mäsa je fuč!
Muž sa pred vianočnými sviatkami ulakomil na mäso v hodnote 1.200 eur. Vo svojom nákupnom vozíku si odniesol pochúťky o váhe takmer dvesto kilogramov. Ceny potravín síce stúpajú, ale tento delikvent situáciu v núdzi vyriešil naozaj neobyčajným... Čítať ďalej
22 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik