Matúš Šutaj Eštok: Tou organizovanou skupinou ste vy! (VIDEO)
23 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Igor Matovič (bývalé OĽaNO) zase raz skĺzol do vyhrážok a  naplno ukázal, ako fungovala jeho vláda. Za tri a pol roka vládnutia zničil Slovensko a v súčasnosti v tom pokračuje obštrukciami z opozície

Tvrdí to aj minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD), ten to síce rešpektuje, lebo veď opozícia využíva proti vláde všetky politické páky, ktoré má. Šutaj Eštok však odmieta reči o politickej pomste súčasnej koalície, keďže to bol politický nástroj Matovičovej garnitúry, čo dokázal aj na aktuálnom rokovaní parlamentu.

Šutaj Eštok preto vo videu na Facebooku vysvetľuje, že byť Gáborom Grendelom (býv. OĽaNO), či iným členom opozície, tiež by sa hanbil ako za Igora Matoviča, tak aj za Daniela Lipšica. „Pretože za vašej vlády tu bolo obdobie pomsty, kedy sa nestíhalo na základe dôkazov a faktov, ale na základe pexesa ďalšej vašej spolustraníčky, pani Remišovej. Vy ste boli v tom parlamente, keď tam prišiel vtedajší premiér Igor Matovič a ukazoval na opozičných poslancov – tíško seďte, šúchajte nohami a čakajte, kým vás zoberie NAKA,“pripomína minister a pýta sa, kde vtedy boli všetci európski komisári a prečo sa vtedy nepísali listy do Bruselu, ako sa tu porušuje demokracia.

„Šialenec z Trnavy zjavne zabudol, že sedí v poslaneckej lavici a hrubo sa začal vyhrážať koaličným poslancom, aby si premysleli, ako budú hlasovať o trestnom zákone a trestných kódexoch. Na drzovku im povedal, že ak nebudú hlasovať, ako chce on, tak budú po zmene vlády stíhaní ako organizovaná skupina. Svojim konaním tak jasne ukázal, ako fungovala predchádzajúca garnitúra a že práve jeho vláda mohla fungovať ako organizovaná skupina. Buďme radi, že tieto časy sú preč a zákon platí všetkých rovnako, bez výnimky, “ dopĺňa minister vnútra. Matovič sa tým podľa neho usvedčil z toho, ako fungovala jeho vláda. Že práve oni boli organizovanou skupinou.

Šialenec z Trnavy zjavne zabudol, že sedí v poslaneckej lavici a hrubo sa začal vyhrážať koaličným poslancom, aby si premysleli, ako budú hlasovať o trestnom zákone a trestných kódexoch. Na drzovku im povedal, že ak nebudú hlasovať, ako chce on, tak budú po zmene vlády stíhaní ako organizovaná skupina. Svojim konaním tak jasne ukázal, ako fungovala predchádzajúca garnitúra a že práve jeho vláda mohla fungovať ako organizovaná skupina. Buďme radi, že tieto časy sú preč a zákon platí všetkých rovnako, bez výnimky.

PREMIÉR Fico sa nečakane objavil v NR SR. Reaguje na obštrukcie opozície
Premiér Robert Fico (SMER - SSD) sa nečakane objavil v noci v NR SR, kde opozícia vykonáva obštrukcie, aby vláda, ktorá vzišla z demokratických parlamentných volieb nemohla schváliť štátny rozpočet. "OPOZÍCIA SA ROZHODLA VŠETKÝM DOKÁZAŤ, ŽE NA TO,... Čítať ďalej
21 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik