Hlas ľudu: Tanec Márie Kolíkovej s Alojzom Hlinom na hrobe v Parchovanoch
22 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Najskôr upriamim vašu pozornosť na fejsbukový status Róberta Fica. Rada mám jeho komentáre priamo z prvej ruky. Pri niektorých sa mi rozum zastavuje, pri niektorých sa zasmejem. A pri niektorých platí jedno i druhé. To možno povedať aj o texte PROTISLOVENSKÝ DENNÍK N ŤAHÁ SLOVENSKO DO PEKLA NEÚCTY K VZDELANIU A PROFESIONÁLNEJ KARIÉRE!

Čo tým chcel autor povedať? Len toto a nič viac

PROTISLOVENSKÝ DENNÍK N ŤAHÁ SLOVENSKO DO PEKLA NEÚCTY K VZDELANIU A PROFESIONÁLNEJ KARIÉRE!

Protislovenský denník N dnes zverejnil rozhovor s nejakým študentom Právnickej fakulty v Bratislave s nadpisom: „Vyjadrenia dekana Burdu k špeciálnej prokuratúre vzbudzujú podozrenia.“

​Ako študent práva som bol tiež múdry ako gate Šalamúna. Ale vedel som, kde je moje miesto. To čo dnes robia protislovenské médiá, je hrubou urážkou autority a vzdelania.

Je to dôkaz, že v mene boja so súčasnou vládou sú schopné čohokoľvek. Aj zverejniť rozhovor s absolútne nepodstatným študentom práva bez akýchkoľvek znalostí práva a životných skúseností, len aby mohol spochybniť postoje vzdelaného vysokoškolského pedagóga so širokou publikačnou činnosťou a významnou vysokoškolskou funkciou, ktorý si dovoľuje mať iný názor na zrušenie špeciálnej prokuratúry, ako si želá denník N.

Denník N a jemu podobné médiá ťahajú Slovensko do pekla. Do pekla neúcty k vzdelaniu a profesionálnej kariére. Ak má mať študent s pubertálnymi vyrážkami na nose prednosť pred dekanom právnickej fakulty a určovať, čo je pravda a čo nie, Boh ochraňuj túto krajinu!

Fico, pupáky, šikana, tanec SASKY v Parchovanoch

Toľko text doplnený fotkou študenta. A predstavte si, že chalan má naozaj na nose vyrážky. Oveľa vtipnejšie mi prišlo, ako Fico vyjadril svoju múdrosť študenta práva. Len či sa ten premiér zo študenta Fica nevysmieval? Či ho nezosmiešnil? Treba sa na to pozrieť.

Nuž, a nebola by to Kolíková, keby proti Ficovi nevyužila všetko možné i nemožné. Aj pupáky na nose. Aj tie spomenula s kolegom prisťahovalcom, keď sa postavila na tlačovku, aby do sveta vytrúbili, aký je Fico zlý človek, čo si to premiér dovoľuje. Len na Šalamúnove gate a múdreho študenta Fica pozabudla.

A šikana a Parchovany a bla-bla-bla. A tanec Márie Kolíkovej s Alojzom  Hlinom na čerstvom hrobe mladého človeka.

Len tak premýšľam,  ako pomenovať vyjadrenie tejto bezcitnej, cynickej  ženy na adresu dekana Burdu. Ako pomenovať jej vyjadrenia o nebohom generálovi Lučanskom. Nech premýšľam akokoľvek, nič pekné mi nenapadá. A vy? Čo si myslíte vy?

Hlas ľudu: Gorila sa opičí po Igorovi Magorovi
Pamätáte si Mikuláša Dzurindu a jeho stranu Modrí, Most-Híd? Tak táto rýchlovka už neexistuje. Mimoriadny snem ju prekrstil. Ak chcete do nej silou-mocou, hľadajte ju pod menom Modrí – Európske Slovensko. Pýtať sa, prečo Európske, by bolo sprosté.... Čítať ďalej
21 | 12 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik