Hlas ľudu: Gorila sa opičí po Igorovi Magorovi
21 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Pamätáte si Mikuláša Dzurindu a jeho stranu Modrí, Most-Híd? Tak táto rýchlovka už neexistuje. Mimoriadny snem ju prekrstil. Ak chcete do nej silou-mocou, hľadajte ju pod menom  Modrí – Európske Slovensko. Pýtať sa, prečo Európske, by bolo sprosté. Keby sme ležali v Amerike, tak by sme boli Americké Slovensko, to dá rozum.

Miki fakt objavil Ameriku

 Chuderka jeho ministranička! Otec stvoriteľ ju potrestal za debakel, čo vo voľbách utŕžila. Mala  to byť víťazná strana. Mal to byť triumfálny návrat  politického dôchodcu. A tu ho máš! Prásk! Návrat sa  nekonal. To len náš Miki mal veľké oči. Prišla hanebná porážka vyslúžilého dvojnásobného expremiéra Gorilu.

Pred voľbami sa hral na spasiteľa

Už sme o ňom dlho nechyrovali, keď sa tu z ničoho nič  objavil.  Zrazu len  prišiel a bol tu. Bol tu, aby zachránil Slovensko.   Lebo národ bol nespokojný s vládou Matoviča a jeho následníka Hegera.  Na plnú hubu sľuboval, že on  naše milované Slovensko vyvedie z marazmu. Ó, spasiteľ sveta! To sme vtedy ešte nevedeli, že nám ho chce aj ukradnúť. Ako Igor Magor.

Prečo nám kradnú Slovensko

Neviem ako ty, milý čitateľ, ale ja som zvedavá, čo všetci majú s tým Slovenskom. Máme tu Progresívne Slovensko, obyčajné Slovensko. A iste sú aj ďalšie strany, ktoré si ukradli meno našej drahej  domoviny. Len neviem, prečo aj Miki. Myslím, že rokov má dosť, aby vedel, že kradnúť sa nesmie. Žeby sa len opičil po „šikovnom“ Igorovi? Možno.  A možno sa mu vrátil letný úpal. Neviem, ale jedno je isté. Voľby ukázali, že hviezda jeho slávy dávno zhasla. Miki nie je Fico. Miki je minulosť. Ani Európske Slovensko ho do parlamentu nedostane. Lebo veď, o to mu  ide.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: STRAŠNÉ!!! Matovičovo hnutie VYLÚČILI
V poslednom čase je to s Igorom veľmi zle. Kade chodí, tade narieka. ON, veľký bojovník proti mafii. Bývalý premiér najlepšej vlády, akú sme tu kedy mali. ON sa stal vydedencom spoločnosti. Nikto ho nechce. Všetci sa od neho odťahujú, ako keby mal... Čítať ďalej
20 | 12 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik