Hamran sa už ROZHODOL: Bude kandidovať v prezidentských voľbách?
21 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Bývalý policajný prezident Štefan Hamran sa už definitívne rozhodol! Srdce si vylial u Zuzanky Kovačič Hanzelovej

Nedávno slovenskými médiami preletela správa, že kandidatúru v prezidentských voľbách v roku 2024 zvažuje aj bývalý policajný prezident Štefan Hamran.

Padlo rozhodnutie! Pre SME uviedol všetko na pravú mieru

V rozhovore prezradil, že na prezidenta kandidovať nebude! Upozorňuje, že nikdy nepovedal, že pôjde kandidovať. „Bol som aj prekvapený, ako to komentovali. Že takým spôsobom sa neoznamuje kandidatúra. Ale veď ja som ju ani neoznámil. Podľa mňa človek, aby kandidoval za prezidenta, na to musí mať nejaký životný príbeh, ktorý ho predurčuje k tomu, aby sa uchádzal o takýto post,“ povedal Štefan Hamran.

Zdroj: Screenshot Sme

Čo bude robiť?

Podľa policajného exšéfa musí byť človek o svojom rozhodnutí vnútorne presvedčený a musí si v danej pozícii vedieť predstaviť svoju budúcnosť.„To, že si to vedia predstaviť ľudia, ktorých si vážim, to nestačí. Ja sám musím byť o tom presvedčený a ja o tom presvedčený nie som,“ uviedol. Hamran teraz zvažuje niekoľko alternatív svojej budúcnosti. V rozhodovaní zavážila aj jeho rodina. „Zvažujem niekoľko alternatív, ale politika je na úplne poslednom mieste. Tá úplne najpravdepodob­nejšia je stiahnuť sa úplne z verejného života. Rodina si veľmi nepraje, aby som nejako experimentoval vo verejnom živote,“ prezradil bývalý policajný prezident. A my rodine ďakujeme!

MLAN MAJERSKÝ sťahuje prezidentských kandidátov. Nemajú čas na Slovensko
Ekumenický playboy Milan Majerský prichádza so zlou správou. Z tohto sa Slovensko len tak nedostane. Kresťanskí demokrati ustajnili svojich favoritov a ustúpia pravdepodobne liberálom. Dosť paradoxná situácia, vzhľadom na to, že vieme, čo... Čítať ďalej
21 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!