Gyimesi: So stokrát skompromitovanou Kolíkovou to médiám nevyšlo, tak hľadali ďalej...
22 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Podpredseda Aliancie Győrgy Gyimesi si všíma, ako pracuje „Soros jugend“. Tak nazval študentov, užívajúcich si pochybnú mediálnu slávu. Tú im na potrebný čas poskytujú médiá bývalého mainstreamu. Mladí si pritom neuvedomujú, že sú len zneužití proti (tentoraz) Robertovi Ficovi. Gyimesi však hovorí, že tento scenár tu už bol.

„Majú plné ústa slobody a liberálnej demokracie, avšak to, ako si tú slobodu predstavujú, poznáme tiež. Váš názor môžete slobodne šíriť len dovtedy, kým je plne v súlade s tým ich názorom. Ak nie je, nastúpi mediálny lynč,“ vysvetľuje Gyimesi, ktorý si všimol, že takýto lynč kvôli zrušeniu ÚŠP postihol dekana PF UK Burdu. Gyimesi konštatuje, že je to preto, lebo dekan nie je vzorný progresívny aparátčik.

PREBIEHA KĽÚČOVÝ ZÁPAS ZA SLOBODU PREJAVU A VEDECKÉHO BÁDANIA
51 študentov Právnickej fakulty Univerzity Komenského sa obrátilo otvoreným listom na dekana Eduarda Burdu, aby vyjadrili svoje obavy týkajúce sa jeho verejne vyjadreného názoru, že Úrad špeciálnej prokuratúry treba zrušiť. Zdôraznili, že si... Čítať ďalej
20 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

„Samozrejme, že po tejto „nehoráznosti” médiá hľadali ľudí, ktorí sa mali predháňať v odsúdení Burdu. So stokrát skompromitovanou Kolíkovou to médiám nevyšlo, tak hľadali ďalej a čistou náhodou našli akéhosi študenta Janigu. Dokonca mu poskytli nekriticky veľký priestor na aký ani náhodou nemá nárok,“ píše ďalej podpredseda Aliancie s tým, že sloboda myslenia, vedeckého bádania, či sloboda slova im nič nehovoria. Ani študentovi, ani médiám.

„V tomto momente sa do situácie zamontoval premiér Fico a študentovi, ktorý vstúpil do politického boxerského ringu dal jednu po nose (na ktorom skutočne má vyrážku). …a mohlo sa začať druhé kolo odsudzovania a zároveň vyrábania progresívneho hrdinu,“ pokračuje Gyimesi.

Podľa Fica je to, čo niektoré denníky robia dôkaz, že v mene boja so súčasnou vládou sú schopné čohokoľvek. Aj zverejniť rozhovor s absolútne nepodstatným študentom práva bez akýchkoľvek znalostí práva a životných skúseností, len aby mohol spochybniť postoje vzdelaného vysokoškolského pedagóga so širokou publikačnou činnosťou a významnou vysokoškolskou funkciou, ktorý si dovoľuje mať iný názor na zrušenie špeciálnej prokuratúry, ako si želá denník N.

Fico k praktikám denníka N: Ako študent práva som bol tiež múdry ako gate Šalamúna
PROTISLOVENSKÝ DENNÍK N ŤAHÁ SLOVENSKO DO PEKLA NEÚCTY K VZDELANIU A PROFESIONÁLNEJ KARIÉRE! Protislovenský denník N v utorok zverejnil rozhovor s nejakým študentom Právnickej fakulty v Bratislave s nadpisom: „Vyjadrenia dekana Burdu k špeciálnej... Čítať ďalej
20 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

„Ak si niekto myslí, že študent sa vyskytol len tak, je na omyle. Je to podobné ako s Farskou a Šeligom. A modus operandi progresívnych médií je tiež rovnaký. Zažil ho učiteľ Schwartz, ktorý učil, že rodina je otec, matka a deti, ale aj Majerský, keď povedal, že LGBTI agenda je pliaga,“uzatvára Gyimesi svoje zamyslenie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik