Dibáková má vážnu obavu, lebo agresívna časť Slovákov dosiahla svoje
21 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Boji sa žiť na Slovensku!? Novinárka a redaktorka televízie JOJ Jana Krescanko Dibáková sa vyjadrila k aktuálnej situácii na Slovensku. Podľa jej slov sa doba jednoducho zmenila a agresívna nenávistná časť Slovákov po voľbách dosiahla svoje. Dibaková ma vážnu obavu o Slovensko.

Dibáková jasne poukazuje, že je to veľmi ťažké žiť v takejto dobe. Kedysi veľmi suverénna moderátorka sa prebudila do ťažkého rána, kedy voľby vyhral ten „najhorší človek“ Robert Fico. Žiaľ pre liberalnu spoločnosť je niečo takéto priam katastrofálne.

Príkladom je aj samotná moderátorka, ktorá rozpráva o akejsi agresii Slovákov. Asi zabudla, že vďaka Vláde Igora Matoviča zomrelo počas covidu viac ako 20 tisíc ľudí a netreba zabudnúť na škandalóznu smrť Generála Lučanského či advokáta Krivočenka. To však asi moderatorke nevadí a rada sa podieľa na kritike všetkého okrem liberálov, Lipšicovcov a Matovičovcov! Lebo to najhoršie je Fico, Pellegrini a Danko. Dnes sa však karta obrátila a moderatorka sa náhle bojí agresívnej časti ľudí. Kto je tá agresivná časť podľa moderátorky? Voliči SMERU? Hlasu alebo SNS?

Reakcie opozície na vyhlásenie premiéra R. Fica
Opozícia sa definitívne vybrala cestou deštrukcie štátu. Vo štvrtkovom vyhlásení to uviedol predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD), reagujúc na dianie v Národnej rade SR, ktorá aktuálne rokuje o návrhu štátneho rozpočtu. Prichádzajú prvé reakcie... Čítať ďalej
21 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik