Vraj slušná opozícia: Galko sa takto verejne VYHRÁŽAL! (VIDEO)
20 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Ľubík (Tarzan) Galko z rodu opíc úradoval v parlamente. A riadne to vrelo! Slovne zaútočil na šéfa poradcov predsedu vlády Erika Kaliňáka. Došlo aj na vyhrážky!

“Keď pôjde chodbami národnej rady sám a stretne ho, tak by mal radšej zaradiť spiatočku. Je totiž možné, že potom bude potrebovať vyhľadať stomatológa,” takto sa vyjadril Galko na adresu Erika Kaliňáka.

“Nebudem reagovať na primitívne vyhrážky pána Galka,” povedal Kaliňák a tvrdí, že Pročko sa vôbec nevenoval kompetenčnému zákonu. “Prečo tu musíme 10 minút počúvať nezmysly,” podotkol Kaliňák. Na čo následne reagoval aj Jozef Pročko. “On je večný synovec.”

Pročko pokračoval v kritike Kaliňáka, pričom spomína aj jeho nedávny rozhovor v ČT24. Kaliňáka označil za mladého intelektuála, ktorý je v Česku na smiech. Galko dokonca spomenul, že Kaliňák dostal ​byt od strýka, ale nepovedal za aké peniaze.

“Ako keď murára pošlete na kongres o technológiách. Tento mladý sociálny demokrat zachráni Slovensko,” vyjadril sa k jeho rozhovoru v českej televízii. “Chrapúň zostane chrapúňom,” nezaobišiel sa bez komentára ani Igor Matovič.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

PROTEST v Trnave dopadol FIASKOM! Špeciálna prokuratúra je len zámienka, TOTO JE BOJ O VLASTNÉ EGO!
Bývalá koalícia, ustúpivšia vláde „odborníkov,“ ktorí mimochodom tiež nijako extra nezabodovali, nezabudla na svoje dobré maniere. S istou dávkou irónie možno nazvať ich konanie ako tragédiu. Či im tak vlastnú tragikomédiu? Ego o ktorom Igor... Čítať ďalej
20 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik