VERONIKA REMIŠOVÁ za ľudí a proti ľuďom aj pred Vianocami! A stále dokola... (VIDEO)
20 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Ex-ministerka, podpredsedníčka vlády, ktorá sa pričinila o jej skolabovanie oči očí až strach. Stále verná svojej žltej farbe bojuje za práva ľudí v dramatickom adventnom klipe, až ide jednému slza vyhŕknuť. Slovník jej síce rapídne chudne, no jej to nevadí. Na kameru je šikovná. Hlavne nech nepríde k priamej diskusnej konfrontácii.

Táto tiež politička a tiež ekonómka má nalíčené pasce na premiéra, predsedu vlády a koalíciu v dobrej predvianočnej nálade, plná entuziazmu. Sebe tak príznačným spôsobom nevalne artikuluje. Asi vysokooktávny punč (tak skoro?) zapracoval a tak sype popol na hlavy jej súperov.

„Robert Fico sa rozhodol, že bude ľuďom na Slovensku otravovať život politikou aj v čase adventu. Naschvál práve v tomto čase predložil tie najškodlivejšie zákony, aby sa ľudia nemohli tešiť a mať pokoj,“ proklamuje nie práve presvedčivo Remišová.

Jej dobrú vôľu a prajnosť dosvedčuje aj tým, že v Národnej rade Slovenskej republiky absolútne nekompetentným osobám zdôrazňuje zvýšenie platov asanačným pracovníkom. I keď bola za tento prehrešok veľakrát napomenutá, nedá si povedať a dopúšťa sa obštrukcií nevalných kvalít. Veľmi rád jej v tom podáva pomocnú ruku pán poslanec Pročko. Inkaso za elektrinu stúpa a tlak duchaprítomných poslancov tiež. Takéto konanie však nie je vyvolávaním rozoprí a negatívnej energie. Z ich strany určite nie.

Za ľudí proti ľuďom a takto stále dokola

„Robert Fico a Peter Pellegrini rozoštvávajú spoločnosť vo vianočnom čase. Ale aj ohrozujú 20 miliárd z eurofondov.“ Remišová zabúda, že svojimi obštrukciami neumožňuje realizáciu konštruktívnej politiky, zdržuje v schvaľovaní zákonov a rozpočtu, čo oberie občanov o státisíce eur. Veď čo, môžeme žiť v rozpočtovom provizóriu, ako banánová republika. Koho to zaujíma, keď si zasa OĽaNO myslia, že z toho vyjdú v najlepšom svetle...

Remišová melie niečo o totalitnom vládnutí Ficovho kabinetu a koalície? Popiera tým iba základné princípy demokracie. A tými je akceptovanie koalície, ako vládnuceho elementu. Vyšiel z demokratických volieb, má právo rozhodovať. K niečomu takému sa predchádzajúca, matovičovská garnitúra bez okolkov nezmohla ani na rok. Starala sa iba o svoje vlastné rozopre, egá, infantilné banality. Možno by jej vyhovovalo, aby sa parlamentné voľby konali v talianskom intervale, cca každý štvrťrok.

Samozrejme, oni sú na tom nevinne. Ako vždy. O tom netreba presviedčať najmä Igora Matoviča, ktorý je v zuboch tak koalície, ako i samotnej mierne racionálne zvažujúcej opozície. No i jej poslanci si už zvykli na časté lety do Bruselu, aby sa mohli vyžalovať v Europarlamente. Ten prinajlepšom málo dbá o záujmy nejakého Slovenska. Nepozná situáciu a kauzy odohrávajúce sa v našej krajine ani zbla. Preto pritaká prvej žalobabe, ktorá sa príde vyplakať na ich rameno.

Peter Pellegrini galantne "odpálil" Veroniku Remišovú
To, že opozícia nepozná rovnaký meter už dávno vieme. Obštrukcie z jej strany sú „opodstatnenými návrhmi“ obohacujúcimi slovenskú politiku na maximálnu možnú mieru. Ak má proti niečomu výhrady koalícia, je to prejav nafúkanosti, či až do neba... Čítať ďalej
15 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Kto tu však bude upratovať bordel po progresívcoch, keby niečo?

Nechcem si ani predstaviť, že by to chceli zazipsovať indivíduá typu Remišová, Matovič, hedonista a patologický flegmatik Sulík, samoľúba excentrička Cigániková, strnulý Majerský či právny analfabet Šimečka. Pri tejto predstave mi určite zabehne rybia kosť v krku. Ak mi vôbec bude dochuti... Ale to všetko pre dobro občanov. Veronika by sa mala radšej báť, byť tichúčko a strážiť si kresielko v parlamente. Lebo ak by sa dostala k vládnutiu, musela by si znova splašiť zo záložne nejaký tablet, aktivovať kalkulačku a doučiť sa doma jednoduché účtovníctvo, pretože výška daní jej vyšumí z jej hlávky rýchlosťou svetla.

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!