Hlas ľudu: STRAŠNÉ!!! Matovičovo hnutie VYLÚČILI
20 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

V poslednom čase je to s Igorom veľmi zle. Kade chodí, tade narieka. ON, veľký bojovník proti mafii. Bývalý premiér najlepšej vlády, akú sme tu kedy mali. ON sa stal  vydedencom spoločnosti. Nikto ho nechce. Všetci sa od neho odťahujú, ako keby mal svrab. Plače, ako rok po tom, čo POVAĽAČ  povalil demokratickú protikorupčnú Edovu vládu, ako ten istý POVAĽAČ kádruje. Rozhoduje o tom, komu  je dovolené vystúpiť na námestí v boji proti mafii, čo nám tu vládne.

Sulík sa spolčil s Progresívnym Slovenskom a farizejmi z KDH. Skutočného bojovníka proti mafii, bojovníka za SPRAVODLIVOSŤ z boja vylúčili.  A tak Slovensko bojuje spolu s Demokratmi na vlastnom bojovom poli.

Veď on vám ukáže, vy prašivci!

Nespokojnosť s vylúčením prejavujú aj jeho fanúšikovia

-Ulice sa zaplnili. Neskoro, no predsa, ale ešte vždy sú pre mnohých ľudí, vrátane mojej maličkosti, poloprázdne. Škoda. Chýba tam podstata boja proti mafii, kým povaľači vlád zodpovední za dnešnú skutočnosť oslovujú dav ľudí a určujú, kto áno a kto nie!!!

-Nedokážem sa s tým zmieriť a na protest sa vyberiem iba v prípade, ak tam umožnia vystúpiť skutočným bojovníkom proti mafii, či už od Demokratov a hnutia Slovensko. Lebo ani toto nie je úplne o demokracii a slobode slova, ktorými sa rečníci často oháňajú.

-Igor, máme dobrú pamäť. Sulík bol, je a vždy bude judášsky zradca, hajzel. Zase sa, špina, votrel medzi protestujúcich ľudí. Neverím mu, zase zradí.

-Je to strašné, že stranu Slovensko vylúčili.

-Pokiaľ to budú takto kádrovať, ani ja, ani moji blízki nebudeme chodiť na tie protesty.

-Svedčí to o niečom inom ako o spravodlivosti. Lebo Igor Matovič je SPRAVODLIVOSŤ.

-Šimečka si myslí, že je lietadlo, ale v kokpite sedí ako druhý pilot a smer udáva Sulík. Však on to zistí, ale neskoro.

-Šulino si prihrieva svoju polievočku. Ale veľa z nás už neoklame.

-Igor, máme dobrú pamäť. Sulík bol, je a vždy bude judášsky zradca, hajzel. Zase sa, špina, votrel medzi protestujúcich ľudí. Neverím mu, zase zradí.

Medzi nimi sa nájdu aj kritici

-Ty si tej mafii vydláždil cestu, Igor! Toto je dnes hlavne tvoja práca. A to, že ťa na protestoch nechcú, je logické, sám si sa staval do pozície sólistu – opozícia proti všetkým – tak si to teraz užívaj. Si tak toxický, že od teba sa už aj smetisko zašpiní.

-A zasa len rozbíjate, pán Matovič! Nedivte sa, že s vami nik nechce ísť. Vďaka vám tu máme Fica. S nikým nevyjdete.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!