PROTEST v Trnave dopadol FIASKOM! Špeciálna prokuratúra je len zámienka, TOTO JE BOJ O VLASTNÉ EGO!
20 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Bývalá koalícia, ustúpivšia vláde „odborníkov,“ ktorí mimochodom tiež nijako extra nezabodovali, nezabudla na svoje dobré maniere. S istou dávkou irónie možno nazvať ich konanie ako tragédiu. Či im tak vlastnú tragikomédiu? Ego o ktorom Igor Matovič povedal, že ho nemá, ako jedna z mála osobností pohybujúcich sa v politike, za čo mimochodom zožal veľký potlesk spolu s výsmechom, je chronickou chorobou aj jeho kamarátov. Jedni sa smejú, druhí plačú, tretí ani to – ani to, otrlí stíhajú obe činnosti naraz. Slovač si už totiž na tieto výčiny ex-kolegov Matoviča a Matoviča samotného vyvinula akúsi formu imunity.

Modro-fialová katastrofa

A tak sa demokrati pustili do toho, čo vedia najlepšie. Pokaziť všetko, čoho sa dotknú. Ich snaha viedla ku konečnej likvidácii protestu. Čo si predsa zorganizovali, to majú právo aj zrušiť, či? Psychické pohnútky k tomuto konaniu nie sú ľahko zdôvodniteľné. Nielenže dostali konečne príležitosť prejaviť sa, dokonca v rodisku Igora Matoviča, ich stvoriteľa. Nielenže mali príležitosť preukázať verejnosti, že si za niečím ešte spoločne stoja a slovo solidarita im čosi hovorí (samozrejme nie tá Sulíkova). 

To im skrátka nestačí. Čo to za vrtochy? Progresívci ich vrtochy tolerovali. Veď sú liberáli. SaS však už od začiatku gagotali, neprestali a nič sa im nepáčilo. Skrátka, trucovali. Nechceli a nechceli Naďa pustiť k slovu, dokedy si tohto šarmantného a charizmatického obrancu tak Slovenska, ako i Čiech nevyžadonili liberáli a prodemokrati na tribúny. A potom apokalypsa. Skrátka, chaos, hanba, anarchia, kapitola druhá a asi nie posledná.

Kto uniesol právny štát? Ten, kto ho zradil (VIDEO)
Už obrázok k videu, ktoré na YouTube zverejnil Juraj Štubniak dáva tušiť, o čom bude vo videu reč. Štubniakov „dvorný IT-guru“ na ňom priradil telá zvieratiek predsedom strán, o ktorých Štubniak hovorí, ako o vlastizradných. Video je totiž o... Čítať ďalej
18 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Progresívne mysliace marionety tlačili slzy do pästí

„Takto nevyzerá dobrá vec,“ vyjadrili svoje postoje a zároveň rozčarovanie slniečkari. "Demokrati si teda vydobyli svoje tým, že si nič nevydobyli", zúfajú si. Predstavte si, že o budúcnosti Slovenska bude rozhodovať cháska, pozbieraná z politikov, ktorí sa nielenže nedohodnú ako opozícia, ale ani ako opozícia v opozícii. Bavme sa, mentálne nespôsobilí ľudia nám nestoja za vyronenie kvapky žlče. Len tak ďalej...

"Takto nevyzerá boj za dobrú vec. Takto vyzerá boj o svoje vlastné ego, detinskosť a malichernosť. A špeciálna prokuratúra je vlastne len zámienkou," adresoval kritiku do vlastných radov Demokrat Andrej Stančík. A my musíme iba súhlasiť.

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!