Minister Kamenický zdôrazňuje: JE TO HOSPODÁRSKA VLASTIZRADA PÁN ŠIMEČKA
19 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

Minister financií Ladislav Kamenický (SMER - SSD) upozorňuje na sociálnej sieti, že progresívci chcú škrtať sociálne opatrenia a pracujú proti Slovensku. Michala Šimečku, predsedu PS sa pýta, či to myslí vážne a progresívcom odporúča, aby sa zamysleli. Kamenický vysvetlil aj to, na čom a prečo by sa mali zamyslieť.

"Michal Šimečka, rovnako ako jeho kolegovia v opozícii nevedia uniesť prehru v demokratických voľbách a tak sa rozhodli zvoliť cestu šírenia nepravdivých informácií o našich konsolidačných opatreniach od prvého dňa," zdôrazňuje na sociálnej sieti minister financií Ladislav Kamenický.

Kamenický poukazuje aj na to, že progresívci otvorene spochybňujú všetky sociálne opatrenia, ktoré sa zavádzajú a hovoria, že slovenské domácnosti nepotrebujú pomoc s energiami, nepotrebujú pomôcť s hypotékami, aj keď má Slovensko najnižšiu dostupnosť bývania v rámci EÚ.

"Evergreenom PSka v NR SR sa stalo škrtanie výdavkov na dôchodky, ktoré ešte pred voľbami navrhoval poslanec PS pán Hellebrandt. Dôchodky sú podľa PSkárov neprimerane vysoké, najradšej by zrušili obedy zadarmo pre deti, vlaky zadarmo pre seniorov," vysvetľuje Kamenický

Pán Šimečka, to naozaj myslíte vážne? Pýta sa minister financií

"Nestačí vám, že nám opozícia zanechala astronomické dlhy, Slovensku podrážate nohy v duchu hesla „čím pre Slovensko horšie, tým pre opozíciu lepšie," píše Kamenický.

"Aby to všetko nestačilo opoziční europoslanci chodia a žiadajú Európsku komisiu, aby prijala rozhodnutie o odobratí alebo pozastavení eurofondov pre Slovensko. Predstavitelia opozície vraj dokonca chcú, aby Slovensku zobrali hlasovacie práva v rámci EÚ. Slovami premiéra Roberta Fica, je to hospodárska vlastizrada pán Šimečka! Zamyslite sa, či by už nebol čas začať robiť politiku zodpovedne v prospech Slovenska a nielen pre vás," dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti Ladislav Kamenický.

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik