Hlas ľudu: No, Pollákovci, a teraz tú o Červenej čiapočke!
19 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Ozaj, a kde je strapatá Lucia? Ešte stále dvíha zatopené ostrovy? A čo rodný kraj? Čo Rómovia? Kedysi bľačala, ako žijú bez vody, bez záchodov, ako deti rodia deti a dnes čo? Dnes na Rómov a na Slovensko serie. A to poriadne zvysoka. Až z EP serie na nich a serie aj na rodný kraj.

Cigánska otázka ju nezaujíma

Ani pitná voda, ani negramotnosť, špina a choroby v osadách. To nech rieši zlý Fico. Už ju netrápi  ani sterilizácia rómskych žien. Ani to, že deti rodia deti. Teraz je na stole iný problém. Nie je čierny ani biely. Je farebný, dúhový. Problém, ako „vyrobiť“ deti pre homosexuálne a lesbické páry. Deti na predaj. Mužské semeno a ženská maternica na predaj. Obchod s ľudským telom a „ľudskými výrobkami“. To je dnes téma, ktorá trápi Luciu a Brusel. Aj nato máme našich poslancov v Európskom parlamente. Aj Polláka staršieho. Toho Polláka, ktorý so synom a Matovičom korumpoval. Sľubovali Rómom 500 eur za voľby. A tí s vidinou sľúbenej odmeny hodili to vajdovi. Kto vyťahuje túto otázku,  je rasista. Aj Únia Rómov sú rasisti. Čo tu splietajú o úžere a zadĺžení Rómov? Aká úžera, čo za úžera?

Všetci sú rasisti, len Pollákovci s Matovičom sú svätí

A čo také zlé urobili? Veď oni len vyzývali Rómov, aby išli voliť. A to je trestné? Oni im nekázali, koho majú voliť. Rómovia volili Rómov a vajdu Matoviča. Kto im zvýšil prídavky na deti? No predsa on. Tak hádam nebudú voliť Fica. A aké klamstvo? To Fico klamal, že zvýši dôchodky. Oni sľubovali odmenu, len keď budú vo vláde. To hádam nie je korupcia! A čo si to tá rómska únia dovoľuje? Očierniť nás. Nás, čo Rómom pomáhame?!

A jarovnícki Rómovia pritakávajú, že áno, im nikto nič nesľuboval, oni volili svojich.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik