Fico k praktikám denníka N: Ako študent práva som bol tiež múdry ako gate Šalamúna
20 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

PROTISLOVENSKÝ DENNÍK N ŤAHÁ SLOVENSKO DO PEKLA NEÚCTY K VZDELANIU A PROFESIONÁLNEJ KARIÉRE! Protislovenský denník N v utorok zverejnil rozhovor s nejakým študentom Právnickej fakulty v Bratislave s nadpisom: „Vyjadrenia dekana Burdu k špeciálnej prokuratúre vzbudzujú podozrenia.“ Upozorňuje na to premiér a dodáva: Ako študent práva som bol tiež múdry ako gate Šalamúna.

"Ale vedel som, kde je moje miesto. To čo dnes robia protislovenské médiá, je hrubou urážkou autority a vzdelania," pokračuje Robert Fico vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Podľa neho je to dôkaz, že v mene boja so súčasnou vládou sú schopné čohokoľvek. Aj zverejniť rozhovor s absolútne nepodstatným študentom práva bez akýchkoľvek znalostí práva a životných skúseností, len aby mohol spochybniť postoje vzdelaného vysokoškolského pedagóga so širokou publikačnou činnosťou a významnou vysokoškolskou funkciou, ktorý si dovoľuje mať iný názor na zrušenie špeciálnej prokuratúry, ako si želá denník N.

"Denník N a jemu podobné médiá ťahajú Slovensko do pekla. Do pekla neúcty k vzdelaniu a profesionálnej kariére. Ak má mať študent s pubertálnymi vyrážkami na nose prednosť pred dekanom právnickej fakulty a určovať, čo je pravda a čo nie, Boh ochraňuj túto krajinu!," uzavrel Fico.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

POLITICKÍ POKRYTCI DNES Z PÓDIÍ KLAMÚ PROTESTUJÚCIM PRIAMO DO OČÍ
Politici, ktorí ľuďom ukradli referendum a protestujúcich označovali za dezolátov, opice či lúzu, sa dnes na tribunách dušujú, aký je pre nich názor bežných ľudí dôležitý. Ach, koľká irónia, hovorí Erik Kaliňák (SMER - SSD). VIDEO: <iframe... Čítať ďalej
19 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik