Americký veľvyslanec robí bububu! Má nás za kolóniu USA? (VIDEO)
20 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Premiér Robert Fico dostal ústne upozornenie z americkej ambasády. Vraj máme poslúchať a zabudnúť na zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry. Zabudli sa a nechápu, že nie sme ďalším štátom ich podarenej krajiny. 

Demonštrácia sily vyzerá všelijako. Bezmocné atašé top „národa,“ parkoviska menšín bez akejkoľvek identity ide vysvetľovať Európanom, čo sa smie a čo nie.

Takže, aby bolo jasno. My sami máme právo vybrať si, kam bude naša politika smerovať, preto sme dali štvrtinu hlasov práve Robertovi Ficovi. Hovorí Vám niečo porekadlo „nerob druhému to, čo nechceš, aby robil Tebe?“ Už dávno nie. Nesnažte sa z posledných síl zabodovať. Nikto Vás o to neprosil aby ste Slovákom ukazovali smer, keď sme si vybrali svoj. 50 štátov USA má v práve s prepáčením taký BORDEL, že by ste sa mali starať, aby ste si to tam poupratovali. Alebo chcete zo Slovenska urobiť ďalšiu Líbyu a považujete snáď Roberta Fica za stredoeurópskeho Muammara Kaddáfiho? Ešte tak rozpošlite tanky a hovorte na Sovietov, že nás obsadili v šesťdesiatom ôsmom, pretože naši občania chceli rozhodovať sami za seba, hoci toho vtedy neboli schopní. Starajte sa o seba, majte nás radi, my Vás za to budeme mať radi tiež. Rešpektujte našu samostatnosť, máme na ňu právo. Občania si v demokratických voľbách vybrali odborníkov, poučili sa po tom, čo si spôsobili faux pas gigantických rozmerov a zvolili si vládu chaosu.

PREMIÉR ROBERT FICO prijal atašé USA a Ruska pracujúcich na konzulátoch v Slovenskej republike
Slovenská republika sa nedištancuje od členstva v EÚ i organizácii NATO Tak atašé Spojených štátov amerických Gautam Rana, ako i ruský atašé Igor Bratčikov boli upovedomení o rozvoji vzťahov Slovenska s ich krajinami. Slovensko nepopiera a... Čítať ďalej
30 | 11 | 2023 | Dušan Janek

Žalobaby zaúradovali pretože nepochopili princíp slobodných volieb

Utekal Šimečka na ambasádu aj s našou princeznou na hrášku vyplakať sa na veľvyslanectvo? Keď už sa na jeho panoptikum nechcelo pozerať Europarlamentu, otočil sa na podpätku a upovedomil štát, ktorý vyjednáva bombami, aby nás trocha pokropil a zobudil? To sme sa teda dopracovali... Nemáme čas zaoberať sa právom na spôsob Divokého Západu. Musíme pozametať neporiadok, ktorý tu nechali diletanti z dôb rokov 2020-2023. Tak si láskavo hľaďte svojho. Nechcite, aby sa Východný blok odklonil od prozápadnej politiky a zasa kooperoval s mocnosťou, ktorá bude ochotná s nami kooperovať bez toho, aby nás poučoval čo a ako. Slovensko vás zdraví a posiela jedno veľké a srdečné au revoir.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!