Projekt Ľudia a hrady bude pokračovať aj v budúcich rokoch
18 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Projekt zapojenia nezamestnaných do obnovy kultúrneho dedičstva ostane zachovaný a bude pokračovať aj v rokoch 2024-2025.

Z Európskeho sociálneho fondu je na tento účel alokovaných 12,5 milióna eur. Na pondelkovej tlačovej konferencii to uviedli šéfovia ministerstva kultúry (MK) a ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) Martina Šimkovičová (nominantka SNS) a Erik Tomáš (Hlas-SD).

OPOZÍCIA vidí realitu po svojom, naivita ich priaznivcov im ide poruke
Šimečka sa čím ďalej tým viac spolieha na Matovičovu mafiánsku rétoriku, hrá sa na psychológa, brúsi si patetickú rétoriku. Sulík dáva skôr na amnéziu ľudu. Verí, že kauza Dubaj EXPO vyšumí do prázdna. Majerský sa nezvykne veľmi obhajovať, jeho... Čítať ďalej
18 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik