Havária BIDENOVEJ kolóny. Prezident pobehoval zmätene na ulici (VIDEO)
19 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Súčasný americký prezident, známy svojou všeobecnou zmätenosťou nad realitou, zažil nemilé prekvapenie. Stal sa účastníkom dopravnej kolízie, keď do jeho kolóny, ako uviedli CNN „v najnevhodnejšej chvíli“ vrazil nedobrovoľne vodič, zrejme kvôli veľmi nepriaznivému počasiu. Muž bol zatknutý, obvinený a predvedený pred políciu.

Prezident, ktorý by si už mal vo svojom veku skôr užívať plody pilnej práce vyšiel z auta, postrašene poskakoval a prechádzal sa po ulici. Prestarnutá hlava štátu je nutná si dávať pozor na svoje zdravie, silnejšia havária by mohla spôsobiť zranenie ohrozujúce krehké kosti Joea Bidena.

Biden vystrašene poskakoval a prechádzal sa na ulici.

Často vznikajú dohady, či je Joe Biden dostatočne kompetentnou osobou, schopnou vykonávať svoju funkciu aj z toho dôvodu, že jeho post býva označovaný termínom "najvplyvnejší muž sveta." Na mnohých videách a fotkách môžeme vidieť, že sa často "dopúšťa" spánku, podáva ruku neexistujúcim osobám, bez usmernenia nevie zastaviť, potuluje sa po priestoroch, kymáca sa a pôsobí všeobecne nesústredene a trápne. Pri jeho trúfalých vyhláseniach o svojej moci a červených tlačítkach, ktorými môže ovládať svet sa môžeme skôr o svoju budúcnosť obávať, ako by sme sa mali tešiť, že nás muž z bieleho domu ochráni pred "zlom z Východu."

Nepríjemná dopravná kolízia sa udiala v meste Wilmington v štáte Delaware. Nikto nebol vážne zranený, poškodené boli iba dve ďalšie vozidlá vo vládnej kolóne. Médiá však uvádzajú, že na túto situáciu nebol prezidentov motorizovaný sprievod dostatočne pripravený, lebo jeho ochranka vyzerala zaskočená a jej konanie pôsobilo pomerne chaoticky.

Bidenovi opäť ušiel jazyk. Povedal, že má kód, ktorý môže vyhodiť do vzduchu celý svet
Americký prezident Joe Biden hovoril o schopnosti „vyhodiť do vzduchu svet“ počas prehliadky zariadenia CS Wind v Colorade. Video vysielanie uskutočnil New York Post. “Môj mariňák má na sebe niečo podobné – má tam kód, aby vyhodil do vzduchu... Čítať ďalej
01 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik