Darčeky politikom od voličov? Radila umelá inteligencia!
24 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Každý si na Vianoce zaslúži darček, nie je to inak ani s politikmi. Každý z nich bude dnes večer tie svoje rozbaľovať v pohodlí domova a tešiť sa z toho, čo mu Ježiško rukami jeho milovaných pripravil. V redakcii sme sa opýtali umelej inteligencie, čo si myslí, že by mali jednotliví politici dostať od svojich voličov.

Preto treba pripomenúť, že článok nie je názorom redakcie, ani jej členov – aplikácia Bard od Googlu pracuje s informáciami, ktoré má k dispozícii z webových stránok, navyše v našej otázke bola podmienka "darček so štipkou irónie". Unisono všetkým by však voliči mohli venovať darčekovú krabicu plnú občerstvenia a nápojov – to je darček, ktorý by politikom mal pomôcť zrelaxovať a načerpať nové sily.

Robert Fico

Slovenský premiér by od voličov mal dostať  kniha o líderstve alebo politickej etike. Táto kniha by mu podľa AI pomôcť naučiť sa byť lepším lídrom a lepšie pochopiť svoje povinnosti voči svojim voličom. S tým by súvisel aj ďalší darček - darčeková karta na hodiny s koučom alebo mentorom. Tento darček by mohol pomôcť Ficovi získať spätnú väzbu a podporu od niekoho, kto má skúsenosti s politickým vedením. Ťažko povedať, ako AI „myslí“, no Fico je najdlhšie aktívnym politikom na slovenskej politickej scéne, takže by to ešte chcelo tip na toho niekoho, kto má skúsenosti...

Hollywoodsky herec VYCHVÁLIL DO NEBIES pochúťku zo Slovenska! (VIDEO)
Herca Stanleyho Tucciho poznajú fanúšikovia filmových hitov ako Diabol nosí Pradu, Hry o život, Kingsman či Transformers. Okrem herectva je však 63-ročný Američan aj nadšeným kuchárom a gurmánom a vo svojej kuchyni natáča príspevky na tému varenia,... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Veronika Remišová

Kniha o téme, ktorej by mala rozumieť. Tento darček by mohol pomôcť Remišovej inšpirovať ju k ďalšiemu vzdelávaniu v témach, ktoré sa preberajú v pléne NR SR, aby vedela reagovať k veci. Inšpiratívna by mohla byť aj Darčeková karta na nákup elektroniky alebo technológie.

FB | Veronika Remišová

Richard Sulík

Popri obligátnej krabici plnej jedla a nápojov by umelá inteligencia voličom poradila ako darček pre Richarda Sulíka týždňovú cestu po Dubaji s Geissenovcami. Ale ak by sa nevyzbieralo dosť peňazí, možno by stačila poukážka do baru, ktorý bude musieť byť zatvorený po tom, ako ho majitelia neutiahli po covidových opatreniach a pri energetickej kríze.

Štefan Hamran

AI možno ešte dúfa, že bývalý policajný prezident sa ešte vráti k policajnej práci, lebo voličom odporúča, aby mu darovali Darčekovú kartu do obchodu s policajným vybavením. Ak by sa tam vyskytol, možno by si konečne kúpil aj policajnú uniformu, ktorej sa roky tak bránil. Potešiť by ho mohla aj návšteva múzea policajnej histórie.

FB/Štefan Hamran | Štefan Hamran

Zuzana Čaputová

AI vidí slovenskú prezidentku, ako skromnú dušu - podľa nedávneho rozhovoru, ktorý poskytla Čaputová médiám, by si od svojich voličov na Vianoce priala, aby sa cítili reprezentovaní a aby jej dôverovali, uvádza aplikácia.

"Chcela by som, aby sa moji voliči cítili reprezentovaní a aby mi dôverovali. Aby vedeli, že som tu pre nich a že budem vždy robiť to, čo považujem za správne," cituje appka Čaputovú.

Ak by ste chceli Čaputovú potešiť k Vianociam, môžete jej poslať aj jednoduchý darček, ktorý jej vyjadrí vašu podporu. Možno by ju potešila pumpa na bicykel, ktorú rozhodne využije pri svojich cyklopotulkách. Takisto nejaké tie sadeničky stromčekov, ktoré chodí pravidelne sadiť na Záhorie.

Nemecko-ruský jasnovidec o budúcnosti. Čo sa stane?
„Ľuďom sa bude najlepšie žiť v Rusku“. Predpovede Wolfa Messinga na rok 2023, ktoré sa už začali napĺňať. Splnené proroctvá Počas účinkovania na javisku v berlínskom divadle Messing hovoril o začiatku druhej svetovej vojny. Zároveň padlo... Čítať ďalej
22 | 12 | 2023 | Milan Laca

Lucia Ďuriš Nicholsonová

Je to europoslankyňa, ktorá kade chodí, nadáva na Slovákov. AI jej voličom preto radí darovať jej knihu o ľudských právach, alebo demokracii. Tiež by ju mohol potešiť zážitkový pobyt v Jarovniciach, či Lomničke, kde by sa mohla realizovať aj ako nezištná dobrovoľníčka. A zišiel by sa jej zrejme aj darčekový poukaz na kurz sebaobrany. To by jej pomohlo cítiť sa bezpečnejšie a sebavedomejšie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik