ŠIMEČKOVSKÁ OPOZÍCIA - poturčenci horší Turka!
17 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Nedeľné televízne debaty v plnej paráde ukázali, že slovenská opozícia je len partia bezprízorných anarchistov, ktorá nesiaha Robertovi Ficovi ani po členky. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha.

Dírer si neškrtol, Kamenický vyškolil Sulíka a ten Šimečka? To čo bolo?

"Dírer si na TA3 ani neškrtol, Robert Fico ho upratal ako ja obraz Čaputovej do skrine. S pokojom štátnika mu vysvetlil, že naša vláda chráni Slovensko, kým Šimečkovci a kádeháci lobujú v Bruseli za to, aby Slovákom zobrali eurofondy. Poturčenci horší od Turka," prízvukuje smerák. 

Podľa Blahu však potom tí istí kádeháci doma kričia, že chcú pre samosprávu viacej eurofondov. 

"Laco Kamenický na STV Sulíka vyškolil ako malého chlapca. Mr. Dubaj tam dokola obhajoval iba veľké firmy a banky s milardovými získami. Nič v zlom, ale keď Sulík tára, že socialisti nevedia hospodáriť, tak to znie ako vtip roka, keď si spomenieme na to, ako slávna pravica na čele so Sulíkom a Matovičom rozvrátila verejné financie - väčších babrákov svet nevidel. Osobitne Sulík pôsobí, ako by to v ostatnom čase preháňal s kolagénom - tak on vypije Dubaj za státisíce a ešte má tú odvahu vyčítať našej vláde, že ide pomáhať seniorom a mladým ľuďom s hypotékami," pustil sa Blaha do lídra SaS.

"Prepánajána a ten Šimečka. To čo bolo? On s plnou vážnosťou tvrdí, že kvôli vláde sú ľudia v uliciach a pritom ich tam na opozičné mítingy zvoláva on sám. A potom ako z nejakej absurdnej frašky vyčíta vláde, že nás kritizuje Európska komisia, pritom je to zase on a jeho podržtašky, kto v Bruseli kydá na Slovensko - nie Brusel, ale vlastizradcovia v Bruseli najviac kopú do vlasti. Chalan tu organizuje chaos ako nejaký splašený anarchista a potom ukazuje prstom na vládu, že aha, kvôli vám tu je chaos v uliciach - on má nejakú schízu, či čo?," pýta sa politik.

Na telo: Tarabov DANKO na HRAD verzus Šimečkov ÚNOS ŠTÁTU
Do dnešného duelu Na telo TV Markíza si moderátor Michal Kovačič pozval vicepremiéra a ministra životného prostredia Tomáša Tarabu (za SNS) a predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku. Debatovali o horúcich témach a Tomáš Taraba sa vyjadril... Čítať ďalej
17 | 12 | 2023 | Mária Sliacka

Blaha pripomína, že takmer žiaden štát v EÚ nemá špeciálnu prokuratúru a definitívne žiaden nemá takú špeciálnu prokuratúru, ktorá by zapríčinila smrť bývalého policajného prezidenta či advokáta a prenasledovala lídra opozície za politické tlačovky.

Opozícia klesla až tak hlboko, že ich hlavným mozgovým trustom sa stal Jožo Pročko

"Ale Šimečka tam melie niečo o Európe. On nevidí, aký je trápny? Tomáš Taraba mu dobre povedal - opozícia klesla až tak hlboko, že ich hlavným mozgovým trustom sa stal Jožo Pročko. Gratulujeme. Prepáčte, ale Šimečka je len taký chudáčik. Ťuťmáčik. Nebyť sorosovských mimovládok a médií, takého nímanda by nebral vážne ani jeho vlastný pes. Ľuďom je na smiech," myslí si Blaha.

A dodáva, že si stačí pozrieť prieskum. Šimečka vedie stranu, ktorá má 18% a v prieskume dôveryhodnosti ho preskočil aj Andrej Danko, ktorého strana získala 5,6%. "Kdepak soudruzi z PS udělali chybu?"

Viac v článku:

PRIESKUM dôveryhodnosti politikov: JASNÁ PRVÁ TROJKA! Šimečka nedosiahol ani na Danka
Agentúra FOCUS pripravila pre Na telo exkluzívny prieskum, v ktorom merala dôveru a nedôveru voči lídrom relevantných politických strán a aj prezidentke Zuzane Čaputovej. Najdôveryhodnejším lídrom sa stal šéf Hlasu a predseda parlamentu Peter... Čítať ďalej
17 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Blaha prízvukuje, že kým opozícia kvôli nejakému "mäsiarovi Lipšicovi, ktorý má na svedomí smrť viacerých nevinných ľudí", organizuje majdany v uliciach a detinsky obštruuje v parlamente, koalícia maká pre ľudí a pre Slovensko. "Tento rozdiel vidí celé Slovensko. Robert Fico dnes chrlil riešenia, opozícia chrlila len nenávisť proti Slovensku. Nič iné nevedia!" 

"Len tak ďalej, milí naši opozičníci, robíte to perfektne. Ešte chvíľku a voliť vás bude už len zopár tisíc bratislavských deciek," uzavrel Blaha.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik