Šimečka, Vašečka, Kostolný, Tódová a Leško! PREKROČILI VŠETKY MEDZE  
17 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Diskusia Denníka N zase ukázala, že keby sa dostali k moci progresívci, spoločnosť by rozdelili na dve skupiny. Prvú skupinu by tvorili "inteligentní" ľudia, to jest takí, ktorí majú to správne progresívne myslenie a druhou by boli zaostalí voliči Smeru, "lúza", čo patrí do minulosti a najlepšie do väzenia.

Aj vy patríte k lúze?

Ak ste volili súčasnú koalíciu respektíve Smer patríte podľa účastníkov diskusie Denníka N k lúze. Diváci sa totiž vysmievali „rurálnemu“ voličovi a Milan Šimečka ich povzbudil, keď na margo smerákov povedal: „Vyrobili si lúzu, aby ich zvolila. Teraz tej lúze hovoria, poďte, spoločne ideme škodiť.“

Barbari môžu vraždiť, lúpiť

Milan Šimečka zdôraznil, že to, čo robí táto garnitúra, to nebola ideológia. „Majú jeden plán – urobiť amnestiu sebe,“ vyjadril sa. A dodal, že si myslí, že  súčasná vládna garnitúra ľuďom hovorí, že môžu „ničiť prírodu, zabíjať zvieratá, rúbať, páliť, kradnúť“.

Konkrétne uviedol: „Barbari sa dostali do mesta, môžu vraždiť, páliť, lúpiť, nie som si istý, či sa to spoločnosti, aj keď volila Fica, bude páčiť.”

Sociológ Vašečka takisto urážal obyvateľov vidieka  

Diskusiu moderovala Monika Tódová. K slovu sa dostali aj sociológ Michal Vašečka, komentátor Marián Leško a šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný.

Z tých „nesprávnych“ Slovákov sa vysmievali a Vašečka na otázku Tódovej, či téma rušenia Špeciálnej prokuratúry dorazí k „rurálnemu voličovi” posmešne povedal: „Naozaj neviem, či to dorazí aj do Ortuťovej, Sliepkoviec a Pakostova, ale mnohí tieto témy nevnímajú.”

Tento zvuk by ste v EP ROZHODNE NEČAKALI! Štekot slovenských europoslancov? (VIDEO)
Plenárne zasadnutie Európskeho parlamentu sa venovalo aj podnetu slovenských (doma – v SR - opozičných) europoslancov. Tí boli schopní kvôli prehratým voľbám žalovať na vládu Roberta Fica (Smer-SSD), ktorá sa podľa nich snaží rozložiť právny štát v... Čítať ďalej
17 | 12 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik