Pfizeru klesajú zisky: Tak zabili Santa Clausa na COVID! (VIDEO)
17 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Santa Claus zomrel na Covid, pretože nebol očkovaný, uvádza propagandistické video! Kam až zájdu?Nedávno sa objavila správa, že zárobky Pfizeru dramaticky klesajú. Túto najžalovanejšiu firmu sveta už držia len ojedinelé výnimky ako brazílsky Lula, ktorý nariadil povinné injekcie pre všetkých od 6 mesiacov života a posledné zvyšky oddaných „svedkov covidových“ po celom svete, ktorí si nechávajú aplikovať dnes už 5. – 8. dávku, informuje portál thegatewaypundit.com.

Podobných šialencov však veľa nie je, takže zrejme treba zasiahnuť ďalšie cieľové skupiny. Chcú snáď teraz tlačiť na obyvateľstvo cez malé deti, ktoré uvidia toto nové video?

Tento rok John Snow Project zverejnil sviatočné video, kde zabíjajú Santa Clausa.

"Chudák Santa zomrel po tom, čo sa zhlboka nadýchol. Potom dostal COVID a zomrel. Ospravedlňujeme sa, deti, ale tento rok žiadne darčeky!" Projekt Johna Snowa dúfa, že to prinúti Američanov, aby sa nechali očkovať proti Covidu. 

Ostatne, pozrite sa sami. Predpokladáme, že ani nemusíte vedieť anglicky, aby ste pochopili, o čom video pojednáva. V klipe si všimnite aj upozornenie na dezinfekciu, testovanie či rúška!

 

Tak čo vy na to? Až sa v dnešnej dobe naskytá otázka: Skutočne to niekto myslí vážne alebo je to len paródia?

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

KAM SA HRABE MATOVIČ! V USA gay porno priamo v sále senátu (VIDEO)
Americkým senátom otriasa nahrávka z rokovacej miestnosti justičného výboru, na ktorej sa mal údajne jeden zo zamestnancov s neznámym mužom oddávať análnemu sexu priamo na stole, kde bežne zasadajú senátori. Uniknutá nahrávka, ktorá bola pôvodne... Čítať ďalej
17 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik