Na Slovensku čoskoro štartuje NOVÁ televízna stanica! Potešia sa najmä fajnšmekri
17 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Nové televízie a televízne stanice na Slovensku pribúdajú pomerne často. V priebehu tohto roka do zoznamu pribudli JOJ Svet, Televízia Doktor alebo kanál Canal+ Action. Od januára sa môžeme tešiť na ďalšiu novinku, ktorá poteší hlavne športových nadšencov.

Ako informuje portál Živé.sk, od januára na Slovensku a v Česku štartuje nová televízna stanica Premier Sport 3. Ako už názov napovedá, bude venovaná športu, no konkrétne len jednému, a to tenisu.

Fanúšikovia tenisu si teda od nového roka prídu na svoje. Nový kanál Premier Sport 3 bude vysielať prenosy z celej sezóny prestížnych turnajov ATP Tour. Diváci sa môžu pripraviť na desiatky tenisových turnajov. Vysielacie práva zahŕňajú viac ako 60 turnajov, pričom nebudú chýbať turnaje ATP Masters 1000, ATP 500, ATP 250 a Nitto ATP Finals a Next Gen.

V Česku bude túto stanicu ponúkať operátor Telly a rovnako aj české O2. Čo sa týka Slovenska, tu zatiaľ prebiehajú rokovania o tom, ktorí operátori zaradia novú stanicu do svojej ponuky. Aj napriek tomu, že sa bude zameriavať len na jeden druh športu, nepochybne k obrazovkám priláka množstvo divákov.

Počas starodávnych Vianoc pod Poľanou jedli ľudia až deväť chodov
Počas starodávnych podpolianskych Vianoc jedli ľudia na Štedrý večer sedem a v niektorých domácnostiach aj deväť chodov. Neboli však také veľké, ako ich máme v súčasnosti. Významným jedlom bola cez sviatky aj krupicová kaša so škoricou. TASR to... Čítať ďalej
17 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik