MIMORIADNE Taxikár z Uzbekistanu sa pokúsil ZNÁSILNIŤ ženu na Slovensku!
17 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Policajný vyšetrovateľ obvinil 24-ročného taxikára z Uzbekistanu zo zločinu sexuálneho násilia spáchaného v štádiu pokusu. Incident sa stal v Bratislave v noci na piatok (15. 12.). Vyšetrovateľ žiada pre obvineného väzbu. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Obvinený sa mal dopustiť spáchania protiprávneho konania voči žene počas jazdy vo vozidle taxislužby. "Policajti muža obmedzili na osobnej slobode v krátkom čase od spáchania skutku a po vykonaní potrebných úkonov ho umiestnili v cele policajného zaistenia," dodal Szeiff.

Polícia sa v tejto súvislosti obracia so žiadosťou o pomoc aj na verejnosť. "V prípade, ak sa ženy stali v období posledných troch týždňov v nočných hodinách na území Bratislavy obeťou násilného správania sa vodiča taxislužby vo vozidle Toyota bielej farby, žiadame ich, aby sa prihlásili prostredníctvom bezplatného čísla polície 158," priblížil hovorca. Ozvať sa môžu aj formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Pozor na pracovné ponuky z Thajska alebo juhovýchodnej Ázie! Hrozí obchod s bielym mäsom!
Ministerstvo varuje! Na webe Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky varuje pred narastajúcim počtom pracovných ponúk v Thajsku alebo juhovýchodnej Ázii. Ľahko sa môžete stať obeťou obchodu s bielym mäsom.... Čítať ďalej
17 | 12 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik