AKTUALIZOVANÉ Pri Dargove sa prevrátil autobus z Ukrajiny! 53 cestujúcich ratujú hasiči i záchranári
17 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Hasiči i záchranári aktuálne zasahujú pri obci Dargov v okrese Trebišov. Prevrátil sa tam autobus z Ukrajiny s 53 cestujúcimi a dvoma vodičmi. Pre TASR to uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach.

"Na mieste zasahujú ôsmi hasiči so štyrmi kusmi techniky," povedal operačný dôstojník.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky, na sociálnej sieti priblížilo, že zranení cestujúci sú pri vedomí so zraneniami hlavy a končatín.

Ako doplnilo operačné stredisko, zranených je minimálne deväť ľudí, sú medzi nimi aj deti.

Na snímke nehoda autobusu z Ukrajiny pred obcou Dargov v okrese Trebišov 17. decembra 2023. FOTO TASR - Roman Hanc

Polícia na sociálnej sieti informuje, že cesta medzi horským priechodom Dargov a Sečovcami je aktuálne neprejazdná. Ako ďalej uvádza, podľa prvotných informácií došlo k prevráteniu autobusu smerujúceho k ukrajinským hraniciam. "Dopravná nehoda si nevyžiadala žiadne straty na životoch," podotkla polícia.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik