Nachtmannová: TO, čo teraz PS, si NIKTO NIKDY NEDOVOLIL!
16 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Paraziti z Progresívneho Slovenska a z KDH sú súčasne aj vlastizradcami! Bývalá štátna tajomníčka Oľga Nachtmannová  v súvislosti s tým, čo robia niektorí slovenskí europoslanci povedala, že čokoľvek sa dialo predtým na Slovensku, toto si nikto nikdy nedovolil.  Slovenskí europoslanci poškodzujú dobré meno vlastnej krajiny v Europarlamente.

Pred nástupom doby progresívcov bola aj komunikácia s opozíciou v poriadku 

 „Bola som viac ako 8 rokov vedúcou národnej delegácie v Parlamentnom Zhromaždení Rady Európy. Nikdy nik nevystupoval proti Slovensku. V delegácií boli v tom čase okrem iných bývalý minister školstva Martin Fronc a neskoršie aj bývalý premiér Mikuláš Dzurinda. Mali sme odlišný názor v mnohých veciach, ale vždy sme si dôkladne ozrejmili veci. A pri hlasovaní nik proti Slovensku nevystúpil,“ napísala politička na sociálnej sieti.

Šialená progresívna doba si vyžaduje aj šialených a drzých aktivistov

Nachtmannová, ktorá Slovensko dlhé roky zastupovala, musela vraj iba dvakrát riešiť vážne situácie. Nikdy sa však neobjavila rezolúcia voči Slovensku, a ani opozícia nevystupovala s kritikou, za čo im je poslankyňa ako píše, vďačná.

Paraziti v Progresívnom Slovensku a v KDH poškodzujú dobré meno Slovenska

„O to viac ma zaráža, kde berú silu poslanci EP, ktorých Monika Beňová veľmi trefne nazvala ako Panoptikum našej politiky -poslanci za PS, KDH, aby sa takto snažili ponížiť náš národ. Jasne to pomenovala, sme suverénna krajina. Monika a ostatní, ktorí ste sa ozvali proti týmto parazitom, boli ste ozaj skvelí, ďakujem,“ píše v závere statusu Nachtmannová.

Sklamaný Pellegrini: V Bruseli máme politikov, ktorí chodia udávať Slovensko!
Ak malo Bulharsko právo zrušiť špeciálnu prokuratúru, tak by Európska komisia nemala zasahovať proti podobnému kroku na Slovensku. Povedal to predseda parlamentu a líder koaličnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini v relácii Sobotné dialógy.... Čítať ďalej
16 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik