MIMORIADNE ZASTRELILI mladého otca dvoch detí! Zasahovali KUKLÁČI, desivé DETAILY z miesta činu (FOTO)
16 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Mladý muž sa stal obeťou strelca. V Anglicku zastrelili 19-ročného mladíka zo Slovenska. Kevin utrpel ťažké zranenia, ktorým v nemocnici na druhý deň podľahol. Za sebou zanechal manželku a dve malé deti. Polícia už zatkla podozrivého muža, informuje portál zoznam.sk.

Polícia bola k streľbe v Sheffielde privolaná v utorok (12.12) skoro ráno. Polícia okamžite oblasť, kde došlo k strebe, na dlhé hodiny uzavrela. Mladého 19-ročného postreleného muža previezli v život ohrozujúcom stave do nemocnice, kde však na druhý deň, žiaľ, zraneniam podľahol.

Podľa miestnych médií policajti boli na mieste udalosti takmer celý utorok. Ulica bola uzavretá páskou a strážili ju muži zákona. Polícia zo South Yorkshire okamžite po incidente rozbehla rozsiahle vyšetrovanie a pátranie po páchateľovi. So žiadosťou o informácie sa obrátila aj na verejnosť.

Bol to devastačný incident, hovorí detektív

Detektív Paul Murphy z polície v South Yorkshire opísal udalosť ako „devastačný incident” a vyjadril sústrasť blízkym “mladého muža, ktorý za sebou zanechal rodinu so zlomeným srdcom vrátane dvoch malých detí.”

Detektív zároveň vyhlásil: “Sme neoblomní v našom prístupe k riešeniu trestných činov so strelnými zbraňami v South Yorkshire a neprestaneme, kým nezabezpečíme spravodlivosť pre túto obeť a jej rodinu.”

Polícia zároveň zvýšila svoju prítomnosť v okolí miesta činu. Oznámili, že hliadky budú pokračovať aj v nasledujúcich dňoch, aby udržiavali poriadok a zaisťovali bezpečnosť miestnych obyvateľov, priblížil portál bnnbreaking.com.

Polícia po streľbe oblasť na celý deň uzavrela. Zdroj: FB/Sheffield Online

Rodina odišla za lepším životom, žena sa utápa v slzách

V Sheffielde dlhodobo žije početná rómska komunita Slovákov, ktorí tam odišli za prácou a lepším životom. Žiaľ, jednému z nich sa práve toto mesto stalo osudným. Podľa našich informácií, z prostredia rodiny a blízkych zosnulého, v Anglicku zavraždili 19-ročného Kevina zo Slovenska. Žil tam spolu so svojou rodinou.

Na sociálnych sieťach sa spustila lavína kondolencií od blízkych, známych a komunity v Anglicku a na Slovensku. “Nemôžem tomu overiť. Prečo ho zastrelil?! Celý život mal pred sebou, bol taký mladý, má ženu a dve deti, nech odpočíva v pokoji,” uviedla jedna z blízkych.

“Život môj, láska jediná, navždy ťa budem ľúbiť, Kevinko,” s veľkým plačom mu poslala svoj posledný odkaz milujúca partnerka.

Podozrivého 41-ročného muža zatýka policajná jednotka. Zdroj: FB/S.S.

Zatkli podozrivého

BBC vo štvrtok (14.12) informovala, že pre podozrenie z vraždy po tom, čo v Sheffielde zastreli otca dvoch detí, zatkli 41-ročného muža.

Podľa dostupných záberov podozrivého muža zatkla policajná jednotka so samopalmi vo štvrtok dopoludnia po tom, čo obkľúčili dom, v ktorom sa mal nachádzať. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

AKTUÁLNE Člen mestskej rady na Ukrajine HODIL GRANÁTY na svojich KOLEGOV! On mŕtvy, 26 zranených, 6 z nich v kritickom stave! (VIDEO)
Člen obecnej rady v západoukrajinskej obci Keretsky v piatok počas zasadnutia Mestského zastupiteľstva hodil granáty na svojich kolegov. Pri incidente bolo zranených 25 osôb, jednen človek zomrel. Na videu zverejnenom na sociálnych sieťach je... Čítať ďalej
16 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik