Mazurek vyzýva dúhového Ilieva z TA3: BUĎ CHLAP! (VIDEO)
16 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Pupuško z TAtrojky sa doslova vyg*cal na instagrame! Bývalý poslanec NR SR za hnutie Republika si zase raz nedal servítku pred ústa a veľmi ostro vystúpil voči moderátorovi televízie ta3 Rasťovi Ilievovi. Označil ho za „pupuška, ktorý si zo svojej orientácie robí „obchodnú značku“. Mazureka vytočilo, že moderátor spravodajskej TV Kulturblog obvinil zo šírenia dezinformácií a spochybňovania historických skutočností.

„Samozrejme, ako je tomu zvykom u týchto mediálnych krýs bez chrbtovej kosti, neuviedol ani jeden jediný príklad,“ nepáči sa Mazurekovi a dopĺňa, že by žiaden taký príklad nenašiel.

„Pretože je to rovnaký klamár, ako jeho ostatní mainstreamoví kolegovia, ktorí cez mediálnu prácu robia politickú propagandu a slúžia na to, aby tlačili PS,“myslí si Mazurek.

Liberálne médiá sa hádžu o zem!
MÚDROSŤ ZVÍŤAZÍ! Liberálne médiá sa hádžu o zem, pretože prezident Ruskej federácie Vladimír Putin vyhlásil, že Robert Fico a Viktor Orbán obhajujú štátne záujmy svojich krajín. Povedal len pravdu. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda... Čítať ďalej
16 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

„Rastík, chcem ťa teda vyzvať. Buď aspoň raz vo svojom živote čiastočne chlap a poď so mnou do debaty! Reálne tam budeš môcť povedať všetky tie hoaxy a dezinformácie, ktoré Kulturblog, alebo ja šírime,“ vyzýva Mazurek moderátora, čím mu dáva šancu dokázať to, čo o Kulturblogu tvrdí. Mazurek mu tiež pripomína, že mal množstvo možností pozvať ho do ktorejkoľvek relácie, na čo však nemal odvahu. Bývalému poslancovi je jedno, kde sa bude debata odohrávať, on len chce Slovensku ukázať, že Iliev je „trápna mediálna krysa“.

„Pretože sa nehanbíš z pohodlia, spoza klávesnice verejne klamať o iných a zároveň sa hráš na toho charakterného, cnostného, pravdovravného. A to je odkaz pre všetkých novinárov,“hovorí Mazurek, ktorý tieto slová adresuje celému mediálnemu priestoru. Chce totiž ukázať, aké krysy novinári v skutočnosti sú.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik