VIDEO: Ukrajinský starosta odpálil na zasadnutí tri granáty! 26 zranených, 6 z nich v kritickom stave!
15 | 12 | 2023 I Dušan Janek

V dedine Kerecky, ktorá sídli v centre Ukrajiny zažili obyvatelia pomerne krušné ráno. Starosta ich obce vošiel do miestnosti, vytiahol tri ručné granáty, odistil ich a hodil na zem. Počas diskusie vznikli hádky ohľadne nezhôd v rozpočte. Je evidentné, že na Ukrajine sa neriešia obštrukcie tak, ako v našom parlamente.

„Úrady hlásia až 26 zranených, šesť z nich je v kritickom stave, jeden svojim zraneniam podľahol,“ uvádza sa v policajnom hlásení.

Počas vojnového konfliktu stúpol počet ozbrojených civilistov. Disponujú aj takýmito, menej tradičnými zbraňami, neurčenými práve na osobnú obranu.

NEMECKÝ TURISTA DOBODANÝ NA SMRŤ v blízkosti Eiffelovej veže v Paríži!
26 ročný Francúzsky občan bol uväznený v súvislosti s dobodaním jednej osoby a pokusu o vraždu v prípade ďalších dvoch osôb. Nemecký turista bol zabitý a dve ďalšie osoby utrpeli ťažké bodné zranenia neďaleko ikonickej Eiffelovej veže v centre... Čítať ďalej
03 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok